Хъл Сити – Шефилд Юнайтед 22 Април bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Хъл Сити – Шефилд Юнайтед ще се проведе на 22 Април (понеделник) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. След като им беше даден важен тласък към промоцията, Шефилд Юнайтед се изправи пред трудното посещение на КОМК тази седмица. 

Коефициентът за победа на Хъл Сити е 3.80Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 2.05Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хъл Сити – Шефилд Юнайтед: Двубой Статистика

Преди година Шефилд Ютд бяха номер 9 в класирането с 66 точки. Сега са номер 2 с 82 точки.
Шефилд Ютд нямат загуба в последните си 7 мача като гост.
Шефилд Ютд нямат загуба в последните си 4 мача.

Хъл Сити – Шефилд Юнайтед: Прогноза

Посетителите дойдоха тук, като вкараха в последните си три пътувания, докато намериха мрежата в осем поредни мача. Като цяло те са вкарали в 81% от мачовете си в този сезон на Чемпиъншип, като Blades правят големи крачки напред, тъй като настояват за промоция. Очакваме те да отбележат, тъй като продължават борбата си за второ място, но задържането на тази страна на Хъл ще бъде трудно.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com