Ливърпул победи с 2:0 Кардиф Сити

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ливърпул победи с 2:0 Кардиф Сити в Уелс, благодарение на което отново излезе на върха във временното класира на Премиър лийг . Шампионите в момента са с мач по-малко, а в сряда гостуват на „Олд Трафорд“ в дербито на Манчестър. Жоржиньо Вайнaлдум и Джеймс Милнър се разписаха за селекцията на Юрген Клоп.

Нийл Уорнък заложи на същия състав, който победи Брайтън през седмицата. Джордан Хендерсън и Наби Кейта пък започнаха в халфовата линия на мърсисайдци за сметка на Джеймс Милнър и Фабиньо, които бяха титуляри срещу Порто, но днес останаха на скамейката за началото.

Джо Гомес също бе сред резервите на Юрген Клоп. Роберто Фирмино се завърна в атака, след като през седмицата като титуляр започна Дивок Ориги.

Ливърпул бързо взе контрола, но домакините се бранеха с много енергия и желани в първите минути. Мане отправи един неточен удар от около 30-ина метра . 21-вата минута мърсисайдци стигнаха до първата стопроцентова възможност. Мане изведе Фирмино зад отбраната на Кардиф . Бразилецът не успя да намери рамката на вратата и ударът му премина встрани.

Десет минути по-късно поредното постепенно нападение на Ливърпул завърши с центриране на Александър-Арнолд отдясно. Мане засече в движение от границата на вратарското поле, но ударът му премина над вратата.

В 34-тата минута гостите пропуснаха трета отлична възможност.

Салах се освободи от опеката на Манга със страхотно движение и излезе очи в очи с Етеридж, който обаче скъси бързо ъгъла и успя да избие с крак.

В 44-тата минута отбраната на Ливърпул не се справи добре с един корнер пред вратата на Алисон. Недобре изчистена топка стигна до Ралс, който опита удар от въздуха, но не успя да намери добре кълбото. Това обаче се превърна в подаване към Ниасе, който стреля под гредата, но Алисон успя да избие.

В крайна сметка първата част завърши с 80% притежание на топката от страна на Ливърпул, но резултатът бе 0:0.

В 52-рата минута Мане отправи опасен изстрел по диагонала, но топката профуча встрани от далечната греда.

В 57-ата минута мърсисайдци откриха резултата. Гостите изпълниха много хитро ъглов удар, Александър-Арнолд центрира ниско по земя, а Морисън изпусна Вайналдум, който намери много добре топката и простреля Етеридж, давайки преднина на Ливърпул.

Три минути след това Хендерсън пропусна страхотна възможност да удвои, след като получи в наказателното поле, но от няколко метра стреля високо над вратата.

В 64-тата минута Кардиф пропусна изключителна възможност. Алисон не успя да се справи с центриране на Бенет от корнер, топката стигна до Морисън, който бе оставен на далечната греда срещу опразнения ъгъл на вратата.

Той обаче не успя да уцели топката с глава и я засече с гърба си, пращайки я встрани.

В 71-вата минута Фабиньо замени Кейта, но само няколко минути след това бразилецът удари главата си след сблъсък със Зохоре и бе сменен от Милнър.

В 80-ата минута гостите отнеха топката в половината на Кардиф, след което Салах нахлу в наказателното поле. Морисън на три пъти го задържа, след което египтянинът падна в опита си да премине покрай него – дузпа за Ливърпул. Джеймс Милнър за пореден път изпълни безкомпромисно 11-метровия наказателен удар – 0:2.

В 90-ата минута Салах имаше възможност да вкара трети гол за Ливърпул, но Етеридж спаси удара на египтянина.
Ливърпул има 88 точки след 35 изиграни срещи, докато Манчестър Сити е с 86 и мач по-малко. Кардиф остава в зоната на изпадащите на три пункта зад Брайтън.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.