Skip to content

bet365 Poker – Лично мнение и оценка

бет365


<< Вход към Bet365 Poker >>

bet365 Покер – Изисква се включване. Прогнозирайте изхода от мачове от Висшата Лига и изпълнявайте мисии, за да получите билет за фрирол всяка седмица. Правилните прогнози носят завъртания на колело с награди и точки в класирането. Играчите на най-висока позиция ще получат дял от 500€ в реални пари. Важат срокове, ограничения за мисии и условия.

Важни Условия и Правила на Офертата

 • Промоцията продължава от 10:00 GMT на 10 Януари до 23:59 GMT на 23 Май, 2022.
 • Квалифициращите периоди протичат всяка седмица (освен ако няма прекъсване за мачове на националните отбори, когато ще продължават две седмици). Можете да намерите подробности относно квалифициращите периоди в секция Мисии в покер софтуера.
 • Трябва да се включите в началото на всеки квалифициращ период, натискайки бутон ‘Старт’ в секция Мисии на покер софтуера. Трябва също да изпълните Вашата мисия, за да получите билет за Фрирол 500€ Premium League, както и за да се зачитат прогнозите Ви за класирането. Може да намерите подробна информация относно изисквания и изпълнение на мисиите и мачовете в секция Мисии в покер софтуера.
 • Билети за фрирол €500 Premium League са валидни за вход във фрирол €500 Premium League. Този турнир е 2x multi entry, All-in shootout, който се състои в 20:00 GMT, всеки Вторник от 18 Януари до 24 Май, 2022. Билетите за фрирола изтичат в 19:59 GMT на 24 Май, 2022 като билетите за Twister, спечелени от фрирола, изтичат 14 дни след кредитирането им..
Още условия и правила на офертата
 • При изпълнена от Вас мисия, получавате една точка за класирането за всеки мач, за който сте направили прогноза, а ако прогнозата е правилна, печелите още три точки. Класирането се обновява всяка седмица, а точките се присъждат, след като са изиграни мачовете за дадения квалифициращ период. Може да намерите информация относно класирането в секция Премиум Лига на покер софтуера.
 • Завъртания на колело с награди в случай че направите правилни прогнози за над 50% от резултатите в квалифициращ период, ще бъдат кредитирани във Вашата сметка в рамките на 48 часа от последния мач за дадения квалифициращ период. Наличните завъртания на колелата може да бъдат видени, натискайки иконката ‘колело с награди’ в горната част на покер софтуера. Неизползвани завъртания на колелото с награди изтичат седем дни след тяхното кредитиране.
 • Всички награди, спечелени на колелото с награди, ще бъдат кредитирани автоматично. Всички награди от класациите ще бъдат кредитирани до 48 часа след обновяване на класиранията.
 • Билети Twister, спечелени от колелото с награди, може да се използват за вход на всеки турнир Twister със съответстващ бай-ин. Неизползваните билети изтичат 14 дни след тяхното кредитиране.
 • Безплатните Блайндове трябва да се използват на маса за Покер в bet365, която има блайндове на същата стойност. Безплатните Блайндове се възстановяват автоматично в основния баланс на играча, когато той постави блайнд от този тип. Безплатните Блайндове може да се видят в секция Билети на покер софтуера. Трябва да има поне трима играчи на масата, за да могат да бъдат използвани Безплатните Блайндове. Ако не се използват, Безплатните Блайндове изтичат 14 дни след кредитирането.
 • Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

За повече информация относно всички оферти, моля, посетете сайта bet365.

бет365

Търсили ли сте онлайн покер сайт, който има много действия, игри, които са достатъчно леки, така, че дори и начинаещ да може да се отличи като победител. С редовни промоции и страхотно, приятелско обслужване на клиентите? Да, аз съм търсил и така попаднах на bet365 покер. Ето и моите лични впечатления от сайта:

Ето кои са някои от основните предимства на платформата за незабравимо покер приключение:

Как да си направя регистрация в bet365?

Лесна и бърза регистрация. С една регистрация в сайта на bet365.com всеки играч може да залага на спортни събития, както и да играе в секциите Покер и Казино на букмейкъра. След регистриране и направен първи депозит/трансфер и на трите места играчът може да получи начален бонус 100% за Нов Играч.

бет365-покер 365 prognozi com sportni zalozi i bonus kod 2020

Покер училище

За новите играчи букмейкърът предлага възможност да  ползват покер училище в сайта на bet365 Poker. Дори и старите кучета могат да подобрят подхода си с няколко съвета от покер училището.

Покер училището на bet365 не само обяснява избора на игри в покер лобито – Texas hold’em, Omaha, Omaha hi-lo, 7-card stud и 5-card stud – но също така обяснява пот шансове, имплицитни коефициенти, покер етикета и още много други тънкости.

Характеристики

bet365 използва система с един портфейл.  Това ми позволява достъп до всички продукти, предоставяни от bet365, запазвайки потребителското си име, начина на плащане и паролата ми еднакви във всеки продукт. Много лесно мога да прехвърлям средства между всеки продукт.

Другите предимства на сайта са мултиплейър / мини изглед, лесни залагания с предварително зададени суми, избор на аватар, преглед на статистическите данни за играта и проследяване на бонусите.

Мога също така да играя на покер на bet365 в движение с мобилното им приложение, което е на разположение за iPhone и iPad.

Бонуси за Нови Играчи

bet365 Poker работи с два основни бонуса за нови играчи:

100% първи депозит

Това може на пръв поглед да не изглежда впечатляващо. Има покер сайтове, предлагащи и четирицифрени суми като бонуси за първи депозит. Трябва обаче да кажа, че винаги се изисква много усилия за реализиране на тези бонуси. И ето, тук Bet365 Poker наистина блести. В сравнение с други покер сайтове, получих бонуса си много по-бързо.

Безплатни билети за турнири 

Другият бонус е, както се очакваше, задължителните безплатни билети за турнири. Това, което се откроява при билетите от bet365 Poker е, че могат да се използват веднага. За някои други покер сайтове ще трябва се да се изчака определен ден и час, за да бъдат ползвани.

Много повече харесвам тези не-обвързани с време и час билети, тъй като могат да ме вкарат направо в действието, без да чакам!

В допълнение към тези два основни бонуса на bet365 Poker също така трябва да добавя и предлаганите от сайта допълнителни стимуи като Клуб Лоялност. Ето как работи той:

Клуб Лоялност

Това е най- страхотната система за лоялните  клиенти на bet365.  Веднага след като заема място в кеш игра или купя място в турнир, започвам да печеля Статус Точки. Докато продължавам да печеля точките в календарен месец, моето ниво на лоялност се увеличава съответно.

Всички Точки могат да бъдат заменени с награди за турнирни тонове , бонуси и редица парични награди. След постигане на Диамантения статус в продължение на три последователни месеца, имам право на наградите за това ниво.

Няма значение дали играя на кеш маси, турнири или дори Twister Sit & Gos. Нивата на лоялност предоставят ексклузивен достъп до турнири и допълнителни Монети bet365.

Нива на лоялност

Бронз Всички нови играчи стартират от това ниво. 
Сребро Когато играчът спечели 30 Статус Точки+ в рамките на 1 календарен месец. 
Злато Когато играчът спечели 200 Статус Точки+  в рамките на 1 календарен месец.
Платина Когато играчът спечели 800 Статус Точки+ в рамките на 1 календарен месец.
Диамант Когато играчът спечели 15.000 Статус Точки+ в рамките на календарно тримесечие.

Мога да проверявам моето Ниво Лоялност като отворя секция Лоялност в Покер клиента.

Стъпките Лоялност са постижения в рамките на Нивата Лоялност . Най-хубавото е, че когато завърша някое от нивата на лоялност, bet365 ме награждава с bet365  Монети. Те биват добавяни автоматично към моя профил.

Всяка стъпка изисква определен брой Статус Точки. След достигането на необходимите Статус Точки за различните Стъпки Лоялност и преминаване през Стъпките, стигах и следващите Нива Лоялност. По-високите нива на лоялност дават достъп до по-голям избор от награди в магазина и достъп до повече турнири от Loyalty Club.

Мисии за лоялност. Те предоставят още повече награди, ако бъдат изпълнени. Например, бързо завърших една от мисиите и получих билети за турнири.

Мисията за лоялност се избира от секцията „Мисии“ в софтуера за покер. Просто натискам бутона „Старт“ на избраната мисия. Наградата веднага се добавя към сметката след завършване на мисията.

Турнирите за лоялни клиенти предлагат места, където е възможно да спечелите широка гама от билети за турнири, кеш игрови билети и парични награди. По-високите нива отварят по-голямо разнообразие от изплащания.

Турнирите в bet365 се предлагат във всички видове покер и с входни такси, които да отговарят на всички видове играчи.

Магазин на bet365

В магазина на bet365 се предлагат Турнири билети, Cash Game Билети и Бонус Евро, които могат да бъдат закупени със спечелените bet365 монети.

Премиум стъпки

Премиум стъпки се играят на турбо скорост и започват с трима играчи, всеки от които има начален стак от 500 чипа. Те дават шанс да се спечелwane на по- голем награди.

Турнирните билети, спечелени в Premium Steps, могат да се използват само за други Премиум Стъпки със съответния buy-in и ако не се използват, изтичат след 2 месеца.

Премиум стъпките са налични в мобилния покер, и така мога да се присъединя и играя където си поискам.

ПОКЕР ИГРИ

Има много възможности за игри, от които да избирам от покер клиента.

Мога много лесно да се включа, като кликна върху едно от заглавията в Windows. Има и опция за филтриране и разглеждане надолу за да намеря желаната от мен игра.

Освен нормалните кеш игри, Sit & Go и турнирите, се предлагат и:

 • 6+ Hold’em: В тази версия те са премахнали всички карти под 6. Това означава, че аз ​​(и моите конкуренти) по-често ще получаваме по-добри ръце. Това може да направи играта по-забавна, но всъщност няма да подобри шансовете ми за спечелване значително, тъй като те са еднакви за всички играчи.
 • Twister: Тези игри са като Sit & Go с шанс за по-висока печалба. На тях играя доста, тъй като те наистина са забавни и играя само срещу двама други опоненти, като сме общо 3ма играчи на масата.
 • Speed: Това са кеш игри, но с възможност за бърз фолд и директно се сяда на друга маса с нова ръка.

Едно от най-хубавите неща в bet365 Poker е, че мога да играя с мобилния си телефон чрез приложенията за Android и iPhone. Те също така имат възможност за игра в интернет браузъра на мобилен телефон. Мисля, че това  е хубава опция, тъй като не трябва да изтеглям приложение.

Мобилно приложение

Мобилното приложението трябва да бъде изтеглено директно от bet365.

Покер за Мобилен е официално съвместим с всеки апарат, който ползва някоя от следните операционни систем или по-нови версии: iOS 9.0; Android 4.4.

Изтеглих приложението за Android. Това приложение трябва да бъде изтеглено директно от bet365 и не е налице в Google Play. За да го инсталирам, трябваше да активирам инсталирането на приложения от трети страни в настройките си за Android.

След инсталирането на приложението се оказа, че наистина го ползвам. Интерфейсът е добре обмислен и имате достъп до всичко, от което се нуждая. Точно същата функционалност, която има в клиента за Windows.

Обслужване на клиенти

bet365 Poker има страхотен център за обслужване на клиенти. Можете да се свържете с тях по различни начини (телефон, мейл, чат), като времето им за реагиране е наистина бързо. Най-малко с опцията за чат, която аз опитах.

По мое мнение с всички тези възможности и вълнуващи редовни събития, Покер bet365 дава на играчите още по-добра стойност.

Освен това те разполагат с обширна секция с често задавани въпроси, където мога да намеря отговори на най-често срещаните въпроси.

Няма налична обществена информация за това кои държави могат да играят на bet365 Poker или не. Причината за това е, че правилата се променят непрекъснато. Така че, ако трябва да разберете позицията си в определена страна, трябва да се обърнете към клиентската поддръжка.

Защо избрах bet365 Poker?

Като голяма и успешна компания за хазартни игри, каквато е bet365, няма как да не очакваме страхотно игрално изживяване. И не съм изненадан.

Те дават страхотен опит. Особено за нови играчи. Получавате ясна и точна информация за бонусите, които получавате и как да ги следите. Оказа се, че искам да играя за повече и всъщност получих бонусите си, както се очакваше.

bet-bg.com

Имах много време да играя и да преглеждам сайта и съм сигурен, че ще продължа да използвам bet365 Poker като един от основните ми покер сайтове.

Моля, споделяйте опита си с bet365 Poker в коментарите по-долу.

* Този преглед на букмейкърa се основава изцяло на собствения ни личен опит и всички мнения са наши собствени.

Още за bet365 poker можете да научите на https://365prognozi.com

18+ | Залагай Отговорно | BeGambleAware.org

Важат Условия и Правила на bet365.

Последна редакция: 14.01.2021 г.

Вашият коментар