Рединг – Уест Бром 22 Април bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Рединг – Уест Бром ще се проведе на 22 Април (понеделник) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Рединг продължава борбата си за оцеляване тази седмица, тъй като те се опитват да изградят някаква форма. Над зоната за изпадане те имат пет точки, за да могат да се движат извън обсега на тази зона.

Коефициентът за победа на Рединг е 3.50Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Уест Бром е 2.15Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рединг – Уест Бром: Двубой Статистика

Yakou Meite е голмайстора на Рединг с 12 гола. Дуайт Гейл има 23 гола за Уест Бромич.
Като домакин, Рединг не е губил от Уест Бромич в последните 10 срещи помежду им.
Джон Суифт има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Рединг. Крейг Доусън е с 10 за Уест Бромич.

Рединг – Уест Бром: Прогноза

Само Лийдс спечелиха на това място в последните осем мача, като Рединг спечели три от последните си четири тук. Тази форма ги е тласнала към безопасността, но ние очакваме, че те няма да запазят инерцията в тази. Ние подкрепяме гостите, за да победят в срещата.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com