Тотнъм победи с 4:0 Евертън

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм се изравни по точки с отбора на Ливърпул, който утре приема лидера Манчестър Сити, след като победи с 4:0 Евертън на „Уембли“. Сон Хюн-Мин (26′) откри резултата, а след това асистира на Хари Кейн (47′) за втория гол. Английският национал покачи в 59-ата минута с 98-ото си попадение в Премиър лийг,

с което изпревари клубната легенда Теди Шерингам и се превърна в реализатор №1 в историята на Тотнъм във Висшата лига. Кристиан Ериксен оформи крайния резултат в 81-вата минута.

Муса Дембеле стартира за домакините за сметка на Муса Сисоко. Голямата новина в състава на „карамелите“ бе, че новото попълнение Дженк Тосун започна в титулярния състав. Джонджо Кени, Фил Ягиелка, Джеймс Макарти, Идриса Гай и Гилфи Сигурдсон също бяха сред 11-те.

Домакините очаквано започнаха по-активно. В 15-ата минута Сон засече добро центриране на Ериксен, но ударът му с глава премина над вратата. Седем минути след това Рууни вкара с глава, но попадението правилно бе отменено заради засада на бившия нападател на Манчестър Юнайтед.
Пикфорд спаси удар на Кейн, но в 26-ата минута логичното се случи. Ериксен намери Орие по десния фланг, а французинът продължи добре към Сон, който засече на празна врата. Това означаваше, че кореецът се разписва в пети пореден домакински мач на Тотнъм в Премиър лийг.

Малко след началото на втората част – в 47-ата минута, „шпорите“ нанесоха втори удар. Сон се освободи много технично и напредна на скорост по левия фланг, след което центрира топката на пътя на Кейн, който засече отблизо, вкарвайки 97-ия си гол за Тотнъм в Премиър лийг. Така той изравни постижението на Теди Шерингам. От повторенията се видя, че Кейн бе в положение на засада, която обаче остана незабелязана от страничния рефер. В 52-рата минута Деле Али пропусна страхотна възможност, след като бе изведен от Сон, но стреля встрани от вратата. Няколко минути след това Пикфорд спаси удар от далечна дистанция на Кейн.
В 58-ата минута изстрел на Сон срещна гредата, а минута по-късно Хари Кейн вкара и 98-ия си гол във Висшата лига, подобрявайки клубния рекорд на Шерингам. Този път английският национал засече центриране на Дайър и въпреки че не успя да уцели добре топката, я прати в ъгъла – 3:0.
В 77-ата минута Пикфорд предотврати четвърти гол във вратата си, след като последователно спаси удари на Сон и Али. Четири минути след това обаче стражът на Евертън не успя да направи нищо при удара на Кристиан Ериксен, който бе изведен с пета от Деле Али – 4:0.

Тотнъм е на пето място с 44 точки – колкото има и Ливърпул, който утре приема лидера Манчестър Сити в голямото дерби от кръга. Засега мърсисайдци запазват четвъртото място заради повечето отбелязани попадения (б.ред. головата разлика е равна). „Карамелите“ са девети с 27 пункта. Днес селекцията на Сам Алърдайс не успя да нанесе нито един точен удар за 90 минути.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.