Мумбай Сити : Керала Бластерс 14 Януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Мумбай Сити : Керала Бластерс ще се проведе на 14 януари (неделя) от 16:30 часа в среща от Супер Лига на Индия. Битката за първите четири места е за измъкване, тъй като отборите в момента достигат точно половината от сезона на индийската Суперлига 2017/18.

Коефициентът за победа на Мумбай Сити е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Керала Бластерс да победят се приемат със ставка 3.60.

Мумбай Сити : Керала Бластерс:  Двубой статистика

Екипите се класираха за равенство 1-1, когато се срещнаха в Кочи по-рано този сезон.

Четири или 8 мача между тези две страни досега завършват с равенства, Мумбай спечели два пъти и Керала 1.

Седем от 8-те срещи бяха под 2.5 гола.

Мумбай е непобедим у дома срещу Керала с 2 победи и равенство.

Съответната фигура на миналия сезон видя Диего Форлан, който успя да поведе в отбора жълтата най-тежко поражение в историята на ISL. Резултатът на пълен работен ден беше 5:0, като Forlan заложи 3 гола.

Мумбай Сити : Керала Бластерс: Прогноза

Няма съмнение, че това ще бъде открита среща с отборите, които търсят победа, за да подобрят своите четири най-добри шанса. И двата отбора разполагат с огромна пожарна мощ и техните ключови играчи започнаха да се представят на очакваното ниво през последните седмици. Така че нашият основен избор трябва да бъде и двата отбора да отбележат.

Що се отнася до резултата на пълен работен ден, вярваме, че този мач ще има победител. Бихме заложили на и двата отбора да отбележат в тази среща.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com