Спортинг : Авеш неделя, 14 Януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Спортинг : Авеш ще се проведе на 14 януари (неделя) от 20:00 часа в среща от Висша Лига на Португалия. Sporting CP показа невероятен атакуващ стил в последния уикенд с 5:0 на Маритимо в Хосе Алавадедо, за да остане на две точки зад Порто в самото начало на първенството на Лигата.

Коефициентът за победа на Спортинг е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.50Залози за това Авеш да победят се приемат със ставка 15.00.

Спортинг : Авеш:  Двубой статистика

Авеш отсъстваше от най-престижната лига на Португалия в продължение на десет години. Поради което досега са срещнали Спортинг пет пъти.

Лъвовете имат четири победи и равенство от тези пет мача.

Това включва 0-2 победа за Sporting CP през август 2017 г. в този мандат на Primeira Liga.

Авеш не успя да намери мрежата във всяка от последните четири срещи H2H със Sporting.

Спортинг : Авеш: Прогноза

Домакините са огромни фаворити след очевидния залив в качеството и очакваме Dost & Company да повтори впечатляващото представяне, което направиха миналата неделя срещу Maritimo.

Основният избор ще бъде Sporting да спечели с три или повече гола, а ние също ще вземем червения холандец да вкара по всяко време.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com