[:bg]Ст Джоузефс – В36 Торшавн четвъртък 05 Юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между Ст Джоузефс – В36 Торшавн ще се проведе на 05 Юли (четвъртък) от 19:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Ст Джоузефс успя да издържи на 1:1 с равен резултат в първия мач от предварителната среща на Лига Европа срещу B36.

Коефициентът за победа на Ст Джоузефс 3.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на В36 Трошавн e 1.90Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ст Джоузефс – В36 Торшавн: Двубой Статистика

Двете страни нямаха шанса да се срещнат преди да играят преди 7 дни в Гундадалър.

Въпреки че фарьорският отбор контролира играта, той завърши с равенство 1-1, като и двата гола бяха отбелязани със санкции.

В36 имаше цели 17 изстрела, а Гибралтарците не направиха повече от четири опита, от които един на целта.

Ст Джоузефс – В36 Торшавн: Прогноза

B36 имат много по-голям европейски опит и те са страна с по-добро качество в техните редове без съмнение.

Интересното е, че не са допуснали два или повече голове в нито един от последните девет мача на Лига Европа, въпреки че те са играли подобно на Брьондби в процеса (през 2008 г.).

Знаейки, че „Ст. Джоузефс“ имаше само един изстрел от целта (от наказателното място) в първия мач в Торсхавн, ние искаме посетителите да не допуснат гол тук.

Отличителният резултат също изглежда доста изкушаващ при 1,90, като се има предвид разликата в качеството между двамата съперници.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]