[:bg]ФК Тракай – Сефн Друидс 05 Юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между ФК Тракай – Сефн Друидс ще се проведе на 05 Юли (четвъртък) от 19:30 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Сефн Друидс предложиха изненадващо силна съпротива преди седем дни, когато бяха на ръба на огромна победа над литовската опозиция на стадион „Парк Хол“ на TNS.

Коефициентът за победа на Тракай 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Сефн Друидс e 7.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

ФК Тракай – Сефн Друидс: Двубой Статистика

Сблъсъкът, който беше изигран преди седем дни в дома на TNS, стадион „Парк Хол“, беше първата среща между тези съперници.

Това беше доста близка игра, която лесно можеше да завърши с победата на Сефн Друидс, но литовците имаха възможността да заложат късмета си и да спечелят предимство пред реванша в Алитаус.

ФК Тракай – Сефн Друидс: Прогноза

Тракай са в много по-добра позиция преди втората среща на тяхната почва, но уелският екип се оказа в доста солидна форма независимо от факта, че вътрешният им сезон приключи преди месец.

Литваните са в средата на лигата си, което е друго предимство за тях и всичко друго, освен домашната победа, наистина трябва да представлява огромно неразположение тук. Тракай спечели пет от последните девет мача в турнира, докато техните уелски опоненти продължават да търсят първата си победа в Лига Европа, като преди това са спаднали с 5:0 на финландски MYPA през 2012 г.

За да обобщим всичко, домакинската победа изглежда като банкер на 1.36, докато по-смелите типстъри могат да опитат с Тракай да спечели с два или повече гола.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]