[:bg]Гзира Юнайтед – Сант Хулия 05 Юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между Гзира Юнайтед – Сант Хулия ще се проведе на 05 Юли (четвъртък) от 20:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Гзира Юнайтед направи дебюта си в Лига Европа, когато мина покрай Андора Сан Юлия с 0-2 по пътя, за да отпразнува победа в първия мач в състезанието.

Коефициентът за победа на Гзира Юнайтед 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Сант Хулия e 7.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Гзира Юнайтед – Сант Хулия: Двубой Статистика

Мачът, който беше изигран преди девет дни в Санта Колома, беше първият между тези два отбора.

Гзира Юнайтед имаха предимно в контрола и заслужено спечелиха победата, но Сант Хулия също можеше да привлече поне нещо от онова, което бяхме виждали.

Гзира Юнайтед – Сант Хулия: Прогноза

Сант Хулия все още няма вкаран гол в Лига Европа, където има опустошителен рекорд от 1 победа и цели 14 поражения в хода на историята. Техният защитен ред беше нищо друго освен надежден в края на сезона в елитния клас на футбола в Андора, което означава, че е трудно да се преодолее местната победа тук.

По време на всички състезания посетителите подадоха поне една цел в седем от последните осем мача и ще се изправят срещу отбор, който се радва на доста силно завършване на кампанията във вътрешната си лига. Gzira доказаха качеството си над опонента на Андора в първия кръг и виждаме домакинската победа като истински банкер на коефициентите 1.40 тук.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]