[:bg]КФ Прищина – Европа ФК bet-bg[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между КФ Прищина – Европа ФК ще се проведе на 05 юли  (четвъртък) от 20:00 часа  в среща от квалификациите за  Лига Европа . Предварителната среща между Прищина и Европа все още е широко отворена, след като равенство от 1-1 в първия кръг се игра преди седем дни на стадион „Виктория“.

Коефициент за победа на КФ Прищина  1.66. Равенството в сблъсяка е оценено на  3.60. Коефициент за победа на  Европа ФК  е  4.20 Виж ТВ Програма за мача тук .

КФ Прищина – Европа ФК: Двубой Статистика

Двете страни нямаха възможността да пресекат пътя си преди гореспоменатата първа среща на стадион „Виктория“.

Равенството изглежда е справедливо решение, тъй като и двата отбора имат своите ярки моменти в течение на 90-те минути.

КФ Прищина – Европа ФК: Прогноза

Европа има много по-голям европейски опит, въпреки че няма особен успех в хода на историята.

Гибралтарската страна се оказа трудна, за да се справи с шведската AIK две години след като загуби и двете си срещи с (0-1). Ако преброим 1: 1 с Прищина, те допуснаха само четири гола в последните пет мача в Лига Европа.

Домакините от другата страна влязоха само веднъж на три изхода от Лига Европа, което не оправдава фаворитите от 1,66, които се предлагат от букмейкърите.

Подкрепата на конкурса с нисък рейтинг изглежда много по-добра, тъй като очакваме още по-строги афери, когато тези две групи се срещат в Косовска Митровица.

Можете алтернативно да заложите с равенство в полувремето.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]