[:bg]Клаксвик – Биркиркарна четвъртък 05 Юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между Клаксвик – Биркиркарна ще се проведе на 05 Юли (четвъртък) от 21:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Втората среща между Клаксвик и Биркиркара ще реши участникът в Първия кръг на квалификациите на Лига Европа.

Коефициентът за победа на Клаксвик 3.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Биркиркарна e 2.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Клаксвик – Биркиркарна: Двубой Статистика

Преди седем дни тези две страни имаха възможност да се изправят един срещу друг за първи път в историята си и този мач завърши с равенство от 1:1.

Клаксвик – Биркиркарна: Прогноза

Това е много трудно да се предскаже, тъй като домакините са в отлична форма, докато посетителите са по-силни на хартия, но те са в самото начало на своя сезон. Ние вярваме, че друго равенство може да бъде реалността при втория им сблъсък.

Домакинът постига справедлив брой голове в шампионата си, докато посетителите са участвали в сблъсъци с високи резултати миналия сезон.

Биркиркара вкара много голове, но защитната им работа не беше толкова голяма. В тази среща се очаква да видим и двата отбора да намерят задната част на мрежата.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]