Райън Гигс предупреди Депай да не тръгне по стъпките на Ди Мария

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Райън Гигс започна да дава съвети на младата звезда на Манчестър Юнайтед – Мемфис Депай. Легендата на Юнайтед иска да помогне на 21-годишния холандец да се приспособи към политиката на клуба.

Мениджърът на „червените дяволи“ Луис ван Гаал извади Депай от титулярния състав за гостуването на Евертън в Събота. Холандския селекционер иска да покаже важността на следването на футболната философия на клуба и ясно показа посланието си в Събота.

Гигс вече е започнал да помага на Депай да се адаптира към философията в клуба. Уелсецът е един от най-добрите леви крила играли за Манчестър Юнайтед и ролята му като асистент на Луис ван Гаал е от изключителна важност за клуба.

Райън Гигс

Пред интервю за сайта на „червените дяволи“, ван Гаал сподели, че Райън Гигс може да окаже голямо влияние върху поведението на Депай.

„Райън Гигс е един от най-добрите футболисти в света и може да помогне на Депай да се адаптира към философията на клуба, но всеки играч е отговорен за собствените си дела.

„Някои играчи успяват да се адаптират към философията на клуба, докато други не, какъвто бе и случаят с Анхел ди Мария. Това е нещо, което няма как да знаеш предварително. Има много талантливи играчи, но този талант трябва да помага на клуба. Същото стана и с Анхел ди Мария и Фалкао. И двамата са страхотни играчи, но не успяха да се впишат в клуба“, заяви ван Гаал.

На въпроса дали още вярва в Мефис, мениджърът на Юнайтед сподели, че проблема в младите играчи е, че са непостоянни и и им трябва време.

https://www.youtube.com/watch?v=DnCQJLfZ4i4