Барса иска Робин ван Перси на „Камп Ноу“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барса иска да привлече звездата на турския Фенербахче – Робин ван Перси през зимния трансферен прозорец като покритите на Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар.

32-годишният холандец ще има възможност да продължи кариерата си на „Камп Ноу“, след като нападателят изпадна в немилост в турския гранд. Ролята на РВП в „каталунския клуб“ ще бъде да подкрепя в задни позиции триото на Барса – Меси, Суарес и Неймар. Същата роля имаше и Хенрик Ларсон, когато премине в Барселона през 2004 година след 7 години прекарани в Селтик.

Барса

В момента Барса има проблеми с контузената си мегазвезда – Лионел Меси, а Суарес е под въпрос за мача на „каталунците“ в Събота с Райо Валекано от „Ла Лига“. Това оставя Неймар да действа сам в предни позиции партнирайки си с младоците Сандро и Мунир ел Хадади.

След като продаде Педро на Лондонския Челси, Барселона ще гледа да купи нов нападател през Януари, когато забраната им за картотекиране на нови играчи падне.

Междувременно спорният директор на испанския гранд – Роберт Фернандес е гледал Робин ван Перси при отпадането на Холандия от Евро 2016. „Лалетата“ паднаха от Чехия с 2:3 в последния си мач, а ван Перси си вкара автогол и се разписа във вратата на чехите.

Фактът, че ван Перси е започнал като крило във Фейеноорд преди да стане централен нападател го прави идеален за 4-3-3 схемата на Барса. Има пряка връзка между холандеца и Сеск Фабрегас, Тиери Анри и Алекс Сонг, които също акустираха на „Камп Ноу“.

Вижте най-добрите голове на Робин ван Перси: