Манчестър Сити победи Уест Хам с 1:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Сити победи Уест Хам с 1:0 в среща от междинния 28-и кръг в Премиър лийг. Серхио Агуеро отбеляза единствения гол от дузпа в 59-ата минута. Отборът на Джосеп Гуардиола игра силно, създаде изобилие от положения. Пропуските на нападателите и блестящите намеси на Лукаш Фабиански запазиха интригата до самия край на двубоя.

Гуардиола имаше сериозни кадрови проблеми и не пропусна да ги изтъкне след финала на „Уембли“. Най-неприятно бе отсъствието на Фернандиньо. Бразилецът ще се възстановява няколко седмици, а днес мястото му пред защитата зае Илкай Гюндоган. Двойка централни бранители бяха капитанът

Венсан Компани и Николас Отаменди, а на двата фланга бяха Данило и Олександър Зинченко.

Серхио Агуеро, Льорой Сане и Риад Марез оформиха офанзивното трио на домакините. Кевин де Бройне и Давид Силва партнираха на Гюндоган в средата на терена. Сред резервите бяха Кайл Уокър, Бернардо Силва и Рахийм Стърлинг.

Мануел Пелегрини предприе изненадващ ход при избора на състав срещу бившия си отбор. Той заложи от първата минута Бен Джонсън, който игра като ляв бек, а отдясно бе Раян Фредерикс. Атаката водеше Андрю Каръл, който измести от титулярите Хавиер Ернандес. Микейл Антонио, Самир Насри и Фелипе Андерсон действаха зад нападателя.

Мануел Лансини очаквано бе резерва, след като преди няколко дни направи дългоочакваното си завръщане в игра. Пабло Сабалета, Марк Нобъл и Робърт Снодграс също чакаха шанса си от пейката .  Марко Арнаутович изобщо не бе в групата.

Без да губят време, футболистите на Гуардиола се настаниха в противниковата половина. Де Бройне тества Лукаш Фабиански още в началните минути, а Марез стреля над вратата от удобна позиция. Давид Силва също бе на сантиметри от гола, а гостите изнемогваха.

До петата минута Сити пропусна три положения, а четвъртото се откри пред Де Бройне, но и неговият удар беше неточен. Стражът на „гражданите“ Едерсон докосна за пръв път топката, когато бе изминал четвърт час от началото на двубоя.

В 19-ата минута Данило подаде на Де Бройне, белгиецът върна топката към Агуеро, който опита технично изпълнение с пета . Tопката излезе в аут. В средата на полувремето аржентинецът претендираше за дузпа. Анджело Огбона докосна топката с ръка, но реферът Стюарт Атуел прецени, че това е станало неволно.

В 30-ата минута Марез отправи опасен изстрел и отново Фабиански внимаваше. За младия Бен Джонсън бе трудно, защото не получаваше достатъчно помощ от Фелипе Андерсон. До края на полувремето Ман Сити продължи да атакува с всички сили, но „чуковете“ не се огънаха.

В началото на втората част в игра за Уест Хам се появи Лансини на мястото на Самир Насри. „Чуковете“ нямаха голово положение до момента . С малко късмет пред каръл се откри невероятен шанс да изведе отбора си напред. Таранът стигна до топката, но Едерсон успя да спаси.

Гуардиола не чака дълго, за да усили атаката с включването на Стърлинг вместо Марез. Сане пък отстъпи мястото си на Бернардо Силва и мина покрай мениджъра на „гражданите“ без да го поздрави. Португалецът веднага се замеси в събитията и спечели дузпа за Сити. Той беше фаулиран от Фелипе Андерсон, а Агуеро прати Фабиански в обратния ъгъл и откри резултата.

След гола Пелегрини смени младока Джонсън с Пабло Сабалета, за когото това бе емоционално завръщане на „Етихад“. В 65-ата топката като по чудо беше изчистена от голлинията след удари на Давид Силва и Агуеро. Фабиански имаше още няколко важни намеси в тези минути и буквално запази интригата в мача.

В 71-ата минута полякът спря Данило при поредното му влкючване в атака. Нападателите на Сити се надпреварваха да пропускат, а Фабиански беше като стена. Уест Хам не съумяваше да изнесе играта в по-предни позиции. Все пак имаше своя момент, в който можеше да изравни. Анди Каръл обаче не уцели добре топката и възможността отмина.

Последните минути бяха много нервни. Домакините знаеха, че и най-малката грешка може да бъде наказана.  Уест Хам не успя да създаде нищо сериозно пред вратата на Едерсон.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.