Манчестър Юнайтед победи с 3:1 Кристъл Палас

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Юнайтед надигра с 3:1 Кристъл Палас в гостуването си на „Селхърст Парк“ от 28-ия кръг. Гостите имаха страхотни проблеми с контузени играчи, като за днешния мач отсъстваха цели 10 футболисти. Въпреки това те стигнаха до успеха с попадения на Ромелу Лукаку и Ашли Йънг . За домакините се разписа Джоел Уорд .

Кристъл Палас излезе с Миши Батшуай, Уилфред Заха и Андрос Таунзенд в предни позиции. Джефри Шлуп, Джеймс Макартър и Лука Миливойевич оперираха в средата на терена.

За Юнайтед в атака започнаха Ромелу Лукаку и Алексис Санчес. Пол Погба пък действаше зад гърба им в ролята на плеймейкър.

Манчестър Юнайтед имаше първата голова възможност в мача и тя бе доста сериозна. В 8-ата минута Ромелу Лукаку бе изпуснат при едно центриране от корнер .Небезпокояван засече топката отблизо, но я прати над вратата.

В 11-ата минута Макартър напредна отляво и върна към Таунзенд, който от чудесна позиция стреля над напречната греда.

В 27-ата минута отново Таунзенд шутира по посока на Давид де Хеа ..Tози път от границата на наказателното поле, но и този му опит бе над вратата.

В 33-ата минута Люк Шоу напредна на скорост . Премина през няколко играчи на съперника . Подаде за Лукаку, който с много прецизен удар от границата на пеналта прати топката във вратата за 0:1.

Само минута по-късно лондончани можеха да изравнят. Таунзенд центрира в пеналта . Шлуп изскочи зад защитата . Oтблизо не успя да засече топката добре с глава и да я прати в очертанията на вратата.

В 44-ата минута Пол Погба отправи удар по посока на вратата, но не успя да затрудни особено Висенте Гуаита.

Още в първата минута на втората част Юнайтед можеше да удвои преднината си. Диого Далот центрира отдясно и Пол Погба стреля с глава, но над гредата.

В 52-ата минута при едно центриране от корнер Крис Смолинг с глава подаде за Виктор Линдельоф . Kойто също с глава продължи към Лукаку, а той отблизо от воле простреля вратата за 0:2.

В 61-ата минута при едно центриране от фаул Джеймс Томкинс отправи опасен удар по посока на вратата на Юнайтед. Tопката мина опасно близо до гредата.  Давид де Хеа удари коляното си в гредата при опита си да се намеси, но той успя да продължи игра.

В 66-ата минута се стигна до едно разбъркване в наказателното поле пред Де Хеа . Джефри Шлуп центрира и Уорд с плонж с глава не остави шансове на вратаря за 1:2.

Две минути по-късно Макс Майер тества рефлексите на Де Хеа със страхотен далечен удар по земя . Испанският страж реагира добре и спаси.

След това в 74-ата минута и Миливойевич отправи много опасен изстрел от фаул, който профуча до гредата.

Минута след това и „Червените дяволи“ имаха отлична възможност от фаул на около 25 метра от вратата. Погба отправи истински снаряд и Гуаита трябваше да се намесва решително.

В 82-ата минута отново Майер си освободи пространство и отправи силен удар от границата на пеналта .  Tопката премина покрай вратата.

В 83-ата минута Погба изведе Ашли Йънг в наказателното поле ..Tой със силен удар успя да промуши кълбото през краката на защитник за крайното 1:3.

В добавеното време на мача гол на Кристъл Палас не бе зачетен заради нарушение срещу Де Хеа ..Tопката бе изритана след като вече бе в негово владение.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.