Ливърпул победи с 5:0 Уотфорд

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лидерът във временното класиране на Премиър лийг Ливърпул разгромиха с 5:0 Уотфорд на „Анфийлд“. Мърсисайдци изиграха изключително силен двубой, в който се върнаха към най-добрия си футбол от началото на сезона. Садио Мане и Вирджил ван Дайк вкараха по две попадения, а един дол добави Дивок Ориги . Трент Александър-Арнолд, който също се представи много силно, блесна с три асистенции. Другият краен бранител – Андрю Робъртсън, се отчете с две голови подавания.

Юрген Клоп заложи на Дивок Ориги като партньор на

Садио Мане и Мохамед Салах, тъй като Роберто Фирмино пропусна двубоя заради контузия. Белгиецът действаше отляво на нападението на домакините. Трент Александър-Арнолд също бе титуляр, а Джеймс Милнър беше преместен в халфовата линия. Капитанът Джордан Хендерсън остана на скамейката за началото.

Мениджърът на Уотфорд Хави Грасия заложи на същия състав, който преди няколко дни разгроми с 5:1 Кардиф Сити.

В третата минута Милнър пресира Фостър, който можеше да играе само с крака. Халфът блокира опита за подаване на стража, получи си рикошет, но след това Фостър улови.

В осмата минута Ливърпул вече водеше в резултата. Мане, който играеше на върха на атака, се пласира много добре в наказателното поле..Mежду централните бранители на Уотфорд, и засече с глава центрира отдясно на Александър-Арнолд.

Отбраната на гостите видимо изпитваше трудности да се справя с набезите на Александър-Арнолд и Салах по десния фланг. Именно през тази зона домакините създадоха още две положения, при които обаче не успяха да стигнат до завършващ удар.

В 20-ата минута Салах проби отново отдясно. Tопката му бе избита, но стигна до Александър-Арнолд, който изведе Мане зад отбраната на „стършелите“. Сенегалецът се оказа с гръб към вратата, но много технично копна топката с пета, вкарвайки изключителен гол.

В 37-ата минута Салах излезе на голова позиция след нова комбинация с Арнолд. Египтянинът чукна топката покрай Фостър, но тя срещна гредата, а секунди след това Милнър стреля право в ръцете на стража.

Три минути преди почивката гостите стигнаха до първата си възможност. Деулофеу проби отдясно и центрира ниско към близката греда, където Дийни засече, но ударът му премина встрани.

Веднага след това мърсисайдци изградиха поредната си много добра атака. Този път тя се разви отляво, но решаващото центриране на Робъртсън не достигна до Мане и профуча покрай далечната греда.

В първите минути на второто полувреме Робъртсън и Салах пропуснаха две добри ситуации за трети гол.

В 63-тата минута Мане получи в наказателното поле, обърна се добре и стреля. В последния момент Каткарт подложи крак и топката премина над вратата.

Три минути след това Ориги направи много добър индивидуален пробив отляво. Влезе в наказателното поле и стреля по земя в близкия ъгъл – 3:0.

1/4 час преди края и Алисон имаше шанса да покаже качествата си с две спасявания след опасни удари на Грей.

Последните минути бяха за Вирджил ван Дайк, който отбеляза два гола с глава. Първо, в 79-ата, холандецът засече центриране на Александър-Арнолд от фаул. Три минути по-късно асистенцията дойде от другия краен бранител – Андрю Робърсън. Ван Дайк отново бе безупречен с глава, оформяйки крайния резултат – 5:0.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.