Херта Берлин – Майнц 02 Март bet365 регистрация

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Херта Берлин – Майнц от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 02 март (събота) от 16:30 часа. Херта Берлин е постигнала редица шокови резултати досега през този сезон, но мачът от миналия уикенд от лидерите на лигата Байерн Мюнхен никога нямаше да бъде един от тях.

Коефициентът за победа на Херта Берлин е 1.85. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Майнц е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Херта Берлин – Майнц: Статистика Н2Н

Статистиката на Hertha BSC като домакин този сезон: 4-5-2.
Валентино Лазаро има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Hertha BSC. Щефан Бел е с 6 за 1. FSV Mainz 05.
Преди година 1. FSV Mainz 05 бяха номер 16 в класирането с 23 точки. Сега са номер 11 с 30 точки.

Херта Берлин – Майнц: Прогноза

С поглед отблизо към тенденциите от статистиката, Майнц е непобеден в четирите срещи с Херта (W3 D1), още една статистика, която допринася за причините, поради които подкрепата на Майнц „двоен шанс“ (победа или равенство) трябва да бъде печеливш залог в събота. Когато Майнц спечели, головете се увеличават – 05ers са вкарали няколко гола в четири от последните си осем мача в лигата – така че би било разумно да се каже, че дори може да има някаква стойност, ако ги видим да победят далеч от германската столица с три точки. Въпреки това, тъй като защитата на Майнц не е прекалено добра, домакините има шанс да отбележат. Нашата прогноза: 2-1 Майнц.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG