Шалке – Фортуна Дюселдорф 02 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Шалке – Фортуна Дюселдорф от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 02 март (събота) от 16:30 часа. Наистина не може да се каже много за сезона на Шалке. Royal Blues останаха отново разклатени миналия уикенд с загуба от 3:0 от Майнц, което означава, че са спечелили само един от шестте си мача от началото на годината (W1 D2 L3). 

Коефициентът за победа на Шалке е 1.83. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Фортуна Дюселдорф е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шалке – Фортуна Дюселдорф: Статистика Н2Н

Шалке не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Преди година Шалке бяха номер 6 в класирането с 37 точки. Сега са номер 14 с 23 точки.
Fortuna Dusseldorf не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Шалке.

Шалке – Фортуна Дюселдорф: Прогноза

Ако погледнем по-отблизо на тенденциите във формите, Дюселдорф спечели или изравни в 55% от техните мачове досега, този сезон също – статистика, която показва, че това е печеливш залог – и това се прави още по-добре от последния им рекорд. Мъжете на Фридхелм Функел загубиха само две от последните си шест срещи по пътя (W2 D2 L2), като взеха ценни точки от Алианц Арена срещу Байерн Мюнхен (3: 3) и Рейн-Некар-Арена срещу Хофенхайм ( 1-1 равенство). Въпреки това, тъй като отбраната на Дюселдорф не беше прекалено стеснена, смятаме, че това може да приключи до задънена улица. Нашата прогноза: 1: 1 равенство.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG