Нюрнберг – РБ Лайпциг събота 02 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Нюрнберг – РБ Лайпциг от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 02 март (събота) от 16:30 часа. Последната среща на Нюрнберг с РБ Лайпциг завърши със смазваща загуба от 6:0, от която те просто не се възстановиха. Отборът на Дер Клуб е в лоша серия от 17 мача без победа.

Коефициентът за победа на Нюрнберг е 6.50. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на РБ Лайпциг е 1.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюрнберг – РБ Лайпциг: Статистика Н2Н

Нюрнберг не е побеждавал в последните си 14 срещи.
РБ Лайпциг са в серия от 3 поредни победи като гост.
Нюрнберг са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.

Нюрнберг – РБ Лайпциг: Прогноза

Датският нападател Юсуф Поулсен е най-добрият голмайстор от Лайпциг с 12 гола досега през този сезон. Той очаква да се възползва от страната от Нюрнберг, която има трета най-лоша защита в лигата – всъщност, те са допуснали почти два гола на мач за последните си девет изхода у дома – и трябва да продължат да се отличават под ръководството на Ралф Рангник. Треньорът Рангник загуби само една от деветте си срещи с Нюрнберг. Нашата прогноза: 3-0 Лайпциг.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG