Болоня – Каляри неделя 10 Март bet365 it

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Болоня – Каляри от  Серия А на Италия ще се проведе на 10 март (неделя) от 13:30 часа. Може ли Болоня да сложи край на лошото си минало и да отскочи от долните три в Серия А? Домакините са загубили последните си три мача, но срещат страна от Каляри, която има свои собствени проблеми.

Коефициентът за победа на Болоня е 1.90Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Каляри е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Болоня – Каляри: Статистика Н2Н

Болоня не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Болоня са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.
Болоня са в серия от 3 поредни загуби.

Болоня – Каляри: Прогноза

Уверени сме, че този уикенд ще бъде шанс Болоня да си осигури победа. Каляри е загубил последните си пет пътувания на върха, не успявайки да вкара в последните четири. Те загубиха общо девет от 13 и влязоха в този мач с ужасен рекорд в Rossoblu. Смятаме, че домакините ще се борят тук, а с времето ще ги отблъсне да се спасят, но трябва да се възползват от тази златна възможност. Победата в Болоня е нашият съвет, заедно с още една загуба до нула за посетителите, като подкрепияме победата с 2:0.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com