Хановер 96 – Байер Леверкузен 10 Март bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Хановер 96 – Байер Леверкузен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 10 март (неделя) от 19:00 часа. Да се ​​каже, че Хановер се борят в момента би било нещо подценяващо. Домакините в неделя не само че идват в този мач на фона на три загуби в които бяха тотално унищожени.

Коефициентът за победа на Хановер е 8.50. Равенството в мача е оценено с 5.50. Коефициентът за победа на Байер Леверкузен е 1.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Хановер 96 – Байер Леверкузен: Статистика Н2Н

Хановер са в серия от 3 поредни загуби.
Последната домакинска победа на Хановер срещу Леверкузен бе през 2012.
Хановер се намира в губеща серия от 3 мача в Бундеслига.

Хановер 96 – Байер Леверкузен: Прогноза

Честно казано, Леверкузен има много повече, отколкото Хановер, така че посетителите в неделя трябва да са способни да победят своите домакини. На цените, „Леверкузен да спечели и BTTS“ се струва да се заложи. Ако погледнем както атакуващите, така и отбранителните им усилия като гост, тогава подкрепата на посетителите да превъзхождат своите домакини, без да задържат мрежата си празна, изглежда най-добрият вариант.

Официални спонсори на Бундеслига I са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG