Леванте – Виляреал неделя 10 Март bet365 laliga

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Леванте – Виляреал от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 10 март (неделя) от 19:30 часа. Това е огромна игра в контекста на сезоните и на двата клуба. Победата за Леванте би поставила разстояние между тях и долните три и да остави валенсианските им съперници в големи неприятности.

Коефициентът за победа на Леванте е 2.90. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Виляреал е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леванте – Виляреал: Статистика Н2Н

По време на последните 13 срещи с Леванте като домакин, Леванте спечели 4 пъти, при 1 равенства и 8 победи за Виляреал. Головата разлика е 20-10 в полза на Виляреал.
Мачове от миналия сезон: 1-0 (Леванте домакин) и 2-1 (Виляреал домакин).

Леванте – Виляреал: Прогноза

Букмейкърите дават леко предимство на Виляреал тук, но стойността изглежда е по-скоро за домакините. Не само че Жълтата подводница имаше дълго пътуване от Русия, за да се справи, но те просто не се справят добре с натиска на тази битка за изпадане. Завръщането на Javi Calleja не ги е променило много и те влизат в този мач след загуби от лигата.

Далеч от дома си, те са изиграли 9 мача без победа в Ла Лига и имат средно едва 0.88 точки на мач в Примера Дивисион този сезон. Ужасно завръщане за тази страна с оглед на предполагаемото им качество. Те също се изправят срещу Леванте в прилична домашна форма. Клубът на Валенсия спечели 6 от последните си 11 пред собствените си фенове във всички състезания, като загуби само два пъти.

Тази последователност включва два мача срещу Барселона и един срещу Реал Мадрид, така че това е наистина впечатляващ рекорд и изглежда има стойност в подкрепа на Леванте Draw No Bet тук срещу Виляреал, която спечели само 4 пъти в Ла Лига този сезон.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com