[:bg]Япония – Сенегал 24 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група Н на Световната купа на ФИФА 2018  между Япония – Сенегал ще се проведе на 24 юни (неделя) от 18:00ч на стадион  ЕкатеринбургЯпония и Сенегал регистрираха невероятни победи над Колумбия и Полша и една от тези страни може да се доближи до квалификацията за нокаут в неделя.

Кофициентът за победа на Япония е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Сенегал е 2.35. Вижте ТВ Програма за мача тук.Япония – Сенегал: Статистика Н2Н двубои

  • Единствената среща между двете страни датира от 2003 г., спечелена от Япония с 1: 0.

Прогнози

И двете страни ще бъдат силно мотивирани, след като съответните си представяния в първите мачове от турнира.

С три взети точки , натискът е малко по-малък и  двете страни могат да играят свободно без напрежения.

Япония е отбор, който вкара 11 гола в 9 приятелски мача преди Световната купа, докато Сенегал игра по-дефанзивно през този период, но след като Саидо Мане от Ливърпул е в техните редици, трябва да очакваме интересни възможности за  залози.

Нито една от защити не е особено силна и затова очакваме  отворена игра в Екатеринбург.

Не виждам ясен победител в тази игра, но и двата отбора се очаква да спечелят срещу  трудния противник и да влязат в последната групова игра.

Двата отбора да вкарат гол

Двоен шанс – Япония или Сенегал
Над 2.5 гола

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]