[:bg]Полша – Колумбия 24 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от Група Н на Световната купа на ФИФА 2018  между Полша – Колумбия ще се проведе на 24 юни (неделя) от 21:00ч на стадион  Казан Арена. Както Полша, така и Колумбия се отправят към срещата с надеждата да се възстановят след първоначалните си провали срещу Сенегал и Япония.

Кофициентът за победа на Полша е 3.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Колумбия е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.Полша – Колумбия: Статистика Н2Н двубои

Двете страни се срещнаха само веднъж в миналото. Поводът бе приятелски мач на  „Стейди Сласки“ в Хорзов. Елкин Мурильо и Луис Мартинес вкараха  голове в 1-2 победа за колумбийците.

Заместникът Иренеуз Джелен успя само да вкара един гол  за домакините  за утеха в 90-ата минута.

Робърт Левандовски не оказва никакво въздействие върху суровата отбранителна линия на Сенегал напоследък.

Джеймс Родригес трябва да включи в стартовата линия за Колумбия, след като почива по време на първата среща срещу Синя Самурай.

Прогнози

Полша има огромни проблеми с ефективността на Световното първенство. Те загубиха седем от деветте последни мача на Световната купа, като не успяха да вкарат в шест поредни мача  в тези поражения. Първият кръг на това издание на турнира не обещава да се променят толкова лошия рекорд, особено знаейки, че ще се изправят срещу високопоставената опозиция, с която имат еднаква нужда от точки.

Защитната линия на Nawalka е също не много надеждна, особено без изявения център- бек Камил Глик, който е с травма още преди началото на турнира. Защитникът на Монако вероятно ще пропусне сблъсъка в Колумбия. Вместо него  Thiago Cionek ще  направи стартовата си серия, въпреки че отбеляза странен собствен гол срещу Сенегал.

Джеймс Родригес трябва да влезе в мача за Колумбия, която трябва да се смята за  фаворит срещу неподготвения  полски отбор. Лос Кафетерос си заслужава подкрепата да спечели, а по-смелите играчи може да пробват с победа НТ / FT за южноамериканците.

Колумбия да спечели
HT / FT Колумбия / Колумбия

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]