Ювентус спечели с 3:0 реванша срещу Атлетико Мадрид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ювентус спечели с 3:0 реванша срещу Атлетико Мадрид и изхвърли “Дюшекчиите” от турнира, с общ резултат 3:2. Големият герой за домакините бе кралят на Шампионската лига Кристиано Роналдо. Португалецът изигра поредния си блестящ мач в този турнир и отбеляза и трите гола за успеха на своя тим. Той откри резултата в 27-ата минута, след това удвои в 48-ата, а накрая оформи и своя хеттрик в 86-ата минута от дузпа. Кристиано бе привлечен в Торино именно за да решава подобни мачове и огромната инвестиция започва да се отплаща. Успехът на „Старата госпожа“ е исторически, тъй като наруши негативната традиция отборът

да отпада винаги, когато губи първия мач с 0:2. В същото време пък Атлетико отпада от турнира за пръв път, след като е победил в първия двубой у дома.

Масимилиано Алегри заложи на Кристиано Роналдо, Марио Манджукич и Федерико Бернардески в атака. В средата на терена действаха Блес Матюиди, Миралем Пянич и Емре Джан.

Гостите пък бяха избрали днес в предни позиции да действат Алваро Мората и Антоан Гризман. Те имаха подкрепата на Тома Льомар и Коке по двете крила.

Ювентус започна мача агресивно и в 4-ата минута успя да отбележи гол чрез Джорджо Киелини, който обаче не бе зачетен заради нарушение на Кристиано Роналдо срещу вратаря Ян Облак. Дори и след намесата на ВАР съдията Бьорн Кайперс не промени решението си.

Домакините продъжиха да имат териториално преимущество и в следващите минути, но „Дюшекчиите“ действаха плътно прибрани в своята половина и не допуснаха никакви положения пред вратата си. В същото време в 22-ата минута Коке отправи мощен изстрел, който профуча на сантиметри над вратата на Войчех Шчесни.

В 24-ата минута и Антоан Гризман доста затрудни полския страж с диагонален изстрел извън наказателното поле и Шчесни не бе убедителен под рамката, но за негово щастие бе свирена засада на Алваро Мората.

В 27-ата минута Федерико Бернардески центрира в наказателното поле, където Роналдо се извиси и отблизо с глава успя да промуши топката във вратата.

Домакините имаха нова добра възможност в 32-ата минута. Тогава те получиха фаул на удобна позиция пред наказателното поле. Бернардески изпълни наказателния удар, но прати топката над вратата.

В 35-ата минута отново Бернардески бе главно действащо лице, опитвайки изстрел със задна ножица, но за негово съжаление кълбото отново не попадна в очертанията.

В 42-ата минута Роналдо можеше да удвои головата си сметка по почти идентичен начин. Този път той бе намерен с центриране от Леонардо Спинацола отляво, но изстрелът на португалеца бе неточен.

В 44-ата минута Ян Облак бе послена преграда пред гола след страхотен изстрел с глава на Джорджо Киелини след центриране от корнер, но стражът бе блестящ и изби.

В добавеното време на първата част Атлетико имаше едно от най-добрите положения до момента. Алваро Мората бе изпуснат в наказателното поле и стреля с глава отблизо, но над вратата.

В 48-ата минута Роналдо отново отправи изстрел с глава, като в първия момент ударът му бе избит от Ян Облак, но технологията на голлинията показа, че въпреки котешкия рефлекс на вратаря, топката е влязла с целия си обем във вратата и така Бьорн Кайперс посочи центъра, а резултатът стана 2:0.

В 62-ата минута Корея напредна с топка в крака и опита далечен шут, който не бе далеч от целта, но все пак премина над вратата.

В 67-ата минута Масимилиано Алегри направи интересна рокада, пускайки в игра Пауло Дибала на мястото на Леонардо Спинацола.

В следващите минути играта стана по-позиционна. Като че ли и двата отбора започнаха да мислят повече как да опазят собствената си врата.

В 82-ата минута Юве успя да организира бърза контраатака, Мойс Кийн изскочи зад защитата, но ударът му премина покрай вратата.

В 85-ата минута Федерико Бернардески напредна на скорост отляво, нахлу в наказателното поле, където бе съборен за дузпа. Кристиано Роналдо се нае с изпълнението на наказателния удар и безпощадно реализира за 3:0. Това бе негов 8-и хеттрик в турнира, като той има 61 попадения в елиминационната фаза. Освен това сметката му срещу „Дюшекчиите“ набъбна на 24 гола в тяхната врата.

Така Ювентус успя да сътвори исторически обрат и да елиминира Атлетико Мадрид от турнира. Испанците пък могат да съжаляват, че пропиляха преднината си, но днес просто бяха по-слабия отбор.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.