Манчестър Сити се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Манчестър Сити се класира за 1/4-финалите на Шампионската лига, след като изнесе открит урок на Шалке 04 в реванша. След 3:2 в Германия, тази вечер воденият от Джосеп Гуардиола тим показа смазваща разлика в класите и размаза германците със 7:0 на „Етихад“.

Домакините решиха мача още през първата част, след което тонусът на германците рязко спадна, а футболистите на Сити не показаха милост. Головете за Сити отбелязаха Серхио Агуеро, Лерой Сане, Стърлинг , Бернардо Силва , Фил Фодън и Габриел Жезус .

Двубоят започна с добра игра на гостите, които се опитваха да поставят Сити под напрежение. Въпреки това атаките на „гражданите“ бяха по-опасни, но отбраната на Шалке успяваше да пресича пасовете към нападателите на домакините. В 13-ата минута Серхио Агуеро удари гредата отблизо, след като беше поставен под напрежение от бранителя на Шалке Стамбули. Гостите все по-трудно напускаха собствената половина и като цяло показваха липса на самочувствие. Футболистите на Шалке организираха първата си по-опасна атака в 20-ата минута, но Лапорт успя да изчисти. В 33-ата минута домакините получиха дузпа, след като Брума повали с ръце Бернардо Силва.

Играчите на Шалке протестираха енергично, но реферът Клеман Тюрпен беше категоричен в решението си. С изпълнението се зае Серхио Агуеро, който откри резултата.

Само три минути по-късно аржентинецът удвои резултата, след като получи топката с пета от Стърлинг и от малък ъгъл успя да я прокара между краката на вратаря Феерман. Възникна съмнение за засада на Стърлинг, което наложи намесата на ВАР. Трите минути чакане изнервиха феновете, които реагираха с освирквания. В крайна сметка голът беше потвърден. В 42-ата Сити Лерой Сане се разписа с удар отблизо. Младият германец получи топката отляво, бранител на Шалке се опита да пресече паса, но се подхлъзна и за Сане не беше трудно да отбележи.

Сити започна с настроение втората част и бързо стигна до гол чрез Сане, който беше отменен поради засада. Това се случи в 55-ата минута, а в 56-ата топката отново беше пратена в мрежата на Шалке от Рахийм Стърлинг. Съмненията за засада бяха разсеяни след използването на ВАР и така Сити поведе с 4:0. При този резултат Гуардиола прибегна до първите си смени като извади Серхио Агуеро и Давид Силва, а на техните места се появиха Габриел Жезус и Фил Фодън. Германският тим напълно загуби желание за игра, като през първите 20 минути на второто полувреме почти не игра с топката. Така се стигна до 71-ата минута, когато Бернардо Силва направи 5:0, а в основата на гола отново беше Сане.
Резилът за Шалке в оставащите минути стана пълен, след като и влезлите като резерви Фодън и Жезус записаха имената си сред голмайсторите.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.