Ювентус победи с 2:1 Сампдория

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ювентус постигна ценна победа с 2:1 като гост на Сампдория в изтеглен мач от 17-ия кръг на Серия „А“. Пауло Дибала изведе гостите напред в 19-ата минута, но Джанлука Капрари изравни в 35-ата минута. В 45-ата минута Кристиано Роналдо се превърна в герой за торинци и вкара марково попадение с глава след невероятен отскок, което се оказа и победно в мача.

Домакините бяха избрали Джанлука Капрари и Гастон Рамирес да бъдат двойката в предни позиции. В средата на терена пък се разчитше на Якуб Янкто, Карол Линети и Мортен Торсби.

Маурицио Сари този път бе решил да заложи на доста атакуващ състав с триото Кристиано Роналдо, Гонсало ИгуаинГонсало Игуаин и Пауло Дибала в атака. В средата на терена играта движаеха Миралем Пянич, Адриен Рабио и Блес Матюиди.

Срещата бе паметна за Джанлуиджи Буфон, който записва своя мач 647 в италианския елит и се изравни по този показател с рекордьора Паоло Малдини. Освен това той изпреварва Алесандро Дел Пиеро по изиграни двубои за Юве в първенството – 479.

В началото на мача Ювентус задържаше повече топката. „Бианконерите“ обаче разчитаха на постепенни разигравания, които за не водеха до нищо опасно в предни позиции.

Всъщност първата голова възможност в срещата бе за домакините. В 17-ата минута Жейсон Мурийо центрира за Гастон Рамирес, който стреля с глава, но не затрудни Буфон.

Само две минути по-късно Юве поведе в резултата. Дибала получи дълъг пас в наказателното поле и със страхотен диагонален удар от воле вкара красив гол за 0:1.

В 35-ата минута резултатът бе изравнен след две груби грешки на Алекс Сандро. Бразилецът първо позволи топката да му бъде отнета на тъча, а след това в опит да поправи грешката си изчисти кълбото в краката на Капрари, който без да се колебае стреля във вратата за 1:1.

Юве веднага реагира и в 42-ата минута .  Роналдо центрира остро пред вратарското поле, но никой от съотборниците му не успя да се възползва и да засече топката във вратата.

В 45-ата минута торинци си върнаха преднината. Алекс Сандро центрира отляво и Кристиано Роналдо „полетя“ във въздуха, за да засече топката с глава във вратата за 1:2.

В добавеното време Якуб Янкто тества Буфон с далечен изстрел, но ветеранът бе на мястото си и уверено улови.

Първата възможност за втората част отново бе за Янкто. Той овладя една изчистена топка след корнер и шутира извън наказателното поле, но отново в ръцете на Буфон.

В 55-ата минута Торсби също пробва далечен изстрел, но не успя да намери очертанията на вратата.

В 62-ата минута събитията се пренесоха пред другата врата .  Данило шутира от дистанция, но ударът му бе спасен от вратаря.

В 68-ата минута Роналдо стреля към вратата на съперника, но след рикошет в защитник топката стана лесна за вратаря.

В 75-ата минута Аарън Рамзи опита изстрел от трудна позиция и не бе особено далеч от гола, но топката мина над вратата.

В 87-ата минута Мурийо се бе включил в предни позиции и шутира от далечна дистанция, но доста лошо и над вратата.

В 89-ата минута Роналдо изскочи зад защитата, фитнира излезлия неразчетено Емил Аудеро и вкара, но голът не бе зачетен заради засада. Две минути по-късно португалецът отново бе близо до попадение след диагонален изстрел, който „облиза“ гредата.

Във 2-ата минута на добавеното време Сампдория остана в намален състав, след като Капрари получи втори жълт и червен картон за удар с ръка в лицето на Мерих Демирал. Турчинът доста преигра в ситуацията и успя да убеди Джанлука Роки да извади картона.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.