Барселона и Реал Мадрид завършиха при резултат 0:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Барселона и Реал Мадрид завършиха 0:0 в отложен дуел от десетия кръг на Ла Лига. Гостите от „Сантиаго Бернабеу“ нагледно имаха преимущество, особено през първата част. Това е първо Класико без гол от 17 години насам.

Гостите на два пъти имаха претенции за дузпи, като по-скоро имаше такива. Според съдийските анализатори на Marca и AS дузпите са кристални. Въпросът е защо ВАР не прегледа ситуациите.

Лионел Меси, Луис Суарес и Антоан Гризман очаквано оформиха тройката в атака. Сержи Роберто влиза в халфовата линия до Иван Ракитич и Френки де Йонг.

Първоначално каталунският клуб предложи състав със Серхио Бускетс, но минути по-късно техническата грешка беше поправена и на негово място влезе хърватският халф. Нелсон Семедо и Жорди Алба пък заемат местата на крайните защитници.

Зинедин Зидан заложи на 4-4-2, пускайки Гарет Бейл като партньор на Карим Бензема в атака. Лука Модрич е оставен на пейката за сметка на Федерико Валверде. Иско влиза като четвърти полузащитник. Ферлан Менди замени контузения Марсело на поста на левия защитник.

Срещата стартира с по-продължително владение на каталунците, но това бързо се промени. Гостите от „Сантиаго Бернабеу“ упражниха висока преса, а след десетата минута започнаха да владеят по-често от съперника и това беше факт през огромно периоди от полувремето. В четвъртата минута Меси възхити с великолепен диагонален пас към набралия скорост Жорди Алба. Левият бек изскочи зад защитата и веднага потърси подаване към Луис Суарес, като уругваецът не успя да овладее.

В десетата минута Иско чукна с пета към Бензема, падайки. Френският нападател нанесе удар от 18 метра – в ръцете на Марк-Андре тер Стеген.

В 17-ата защитата на “лос кулес” не се подреди добре при изпълнение на корнер, Каземиро нанесе удар с глава и Жерард Пике изби от голлинията. Гостите от „Сантиаго Бернабеу“ играеха по-настойчиво и топката много често се движеше от техните крака. В 20-ата Ракитич задържа Варан при корнер, но съдията Ернандес Ернандес сметна, че няма нарушение на правилата.

В 26-ата Каземиро шутира от 25 метра, много коварно – Тер Стеген плонжира и изби. Секунди по-рано вратарят беше избил с крак след остро подаване на Бензема.
В 31-ата каталунците се измъкнаха от високата преса на мадридчани и след това внесоха скорост в атаката си. Жорди Алба центрира отляво за включилия се Сержи Роберто. Тибо Куртоа изби, Меси опита добавка от разстояние, но Рафаел Варан успя да избие пред голлинията. Секунди по-късно Феде Валверде нанесе зрелищен удар от въздуха и топката профуча много опасно покрай гредата. В 39-ата „блаугранас“ се измъкнаха от пресата и създадоха остра атака.

Сержи Роберто получи свободен отдясно, пусна за Луис Суарес, който не успя да центрира от наказателното поле, блокиран от Варан.

В 41-ата Меси пусна чудесна висока топка за Алба, който насочи с едно докосване от въздуха – покрай далечната греда. В 44-ата Валверде отправи още една „бомба“ от въздуха. Ударът от 18 метра беше точен, но Тер Стеген улови сигурно. Секунди по-късно Меси показа вълшебство в средата на терена, топката стигна до Гризман отляво, той обърна към далечната греда за Суарес, който потърси подаване, но топката премина без никой да я засече. Като цяло „лос бланкос“ бяха доста по-настойчивият тим през първата част и по-често атакуваха. Статистиката след края на първото полувреме отчете цели 12 удари от футболисти на Реал и едва три в графата на Барса.

И второто полувреме започна с агресивна игра на Мадрид. В 55-ата Ернесто Валверде извади Нелсон Семедо и пусна Артуро Видал, премествайки Сержи Роберто като бек. В 60-ата барселонци създадоха две положения за една атака. Гризман си помогна с ръка при преодоляването на Карвахал, но това остана скрито за съдията. Меси не успя да уцели топката от чудесна позиция, а десетина секунди по-късно и Луис Суарес се размина с удара от брилянтна позиция.

Все пак дори да имаше попадение след намеса на ВАР то би трябвало да не бъде зачетено заради играта с ръка.

В 69-ата Валверде напредна при числено предимство в атака. Уругвайският халф потърси подаване към границата на наказателното поле, където Артуро Видал действа съобразитено. Чилиецът си помогна с ръка, но при рикошет, което занули шансовете за нарушение. В 72-ата Френки де Йонг се включи в нападение, направи двойно подаване и шутира по земя – Куртоа се справи.

Минута по-късно Менди се измъкна отляво и подаде към Бейл, успоредно на голлинията, а уелсецът вкара. Флагът на страничния рефер обаче беше вдигнат. ВАР потвърди, че има засада. В 74-ата домакините организираха много опасно нападение, Меси и Видал така не намериха позиции за шут от наказателното поле. В крайна сметка топката стигна до Суарес, чийто изстрел беше доста неточен.

В 80-ата Зидан пусна Родриго и Лука Модрич, изваждайки Иско и Валверде. В 83-ата в игра за „лос кулес“ се появи 17-годишният Ансу Фати. В 87-ата Луис Суарес се пребори за висока топка корнер, ала стреля покрай гредата.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.