Шахтьор Донецк и Хофенхайм не излъчиха победител помежду си

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Шахтьор Донецк и Хофенхайм не излъчиха победител помежду си, завършвайки 2:2 в двубой от груповата фаза на Шампионската лига. Гостите откриха резултата в шестата минута чрез Флориан Грилич. В 27-ата минута левият бек Исмаили изравни след брилянтен пробив и майсторски удар в далечния ъгъл – 1:1. След 11 минути Хаавард Нордтвайт бе точен с глава след груба

грешка на Андрий Пятов – 2:1 за Хофе. В 81-ата минута дебютантът в турнира Майкон изравни с истинска бомба – 2:2.
В единайсеторката на Пауло Фонсека започна бившият футболист на ЦСКА Жуниор Мораес, който водеше атаката на украинския гранд през цялото време. Срещата в Харков имаше исторически характер, тъй като старши треньорът на Хофенхайм- Юлиян Нагелсман, постави рекорд за най-млад на своя пост в най-комерсиалния клубен турнир.
Досегашното постижение принадлежеше на Виктор Гончаренко, който водеше БАТЕ Борисов в надпреварата преди 10 сезона, когато бе на 31 години и 99 дни. Нагелсман би рекорда със своите 31 години и 58 дни.
Срещата в Украйна започна с красив гол на гостите. Флориан Грилич намери мрежата в шестата минута с чудесно копване, което не остави шанс на Андрий Пятов. „Миньорите“ загубиха топката в центъра, което позволи на Хофе да развие красива акция, фронтално срещу рамката на Пятов. Двойно подаване изведе Грилич на позиция за стрелба и австрийският халф не сбърка – 1:0.
В 16-ата минута Адам Салай докосна удвояването на резултата. Унгарският нападател на Хофенхайм намери топката от воле, но този път Пятов успя да спаси. Първата по-сериозна опасност пред Оливер Бауман дойде след силен удар с глава на Тарас Степаненко, който обаче профуча над целта.
В 27-ата минута Исмаили изравни. Опитният бразилски бек направи забележителен пробив по левия фланг, финтира бранител, навлезе в наказателното поле и с хубав шут в далечния ъгъл матира Бауман – 1:1. Десетина минути след това футболистите на Хофе разиграха атака като на тренировка, завършила с центриране към точката за дузпа и прострелен удар с глава на Леонардо Битенкурт. Топката обаче се спря право в ръцете на Пятов.
След само 60 секунди обаче 34-годишният страж допусна елементарна грешка. Той увисна при центриране от корнер и Нордтвайт с глава намери мрежата от 5-6 метра – 2:1 за гостуващия състав.
След почивката започна надиграване, преминало основно в средата на игрището. В 50-ата минута Пятов отби изстрел, последва добавка, но украинският вратар не допусна друго колебание. Домакините отвърнаха с няколко опасни центрирания в наказателното поле на представителите на Бундеслигата. В 76-ата минута на терена влезе бразилецът Майкон, пристигнал през тази година в Шахтьор от Коринтианс. Точно 300 секунди по-късно халфът ликуваше. Той изравни с мощен снаряд, който спокойно можеше да скъса мрежата зад Бауман – 2:2.
Скоро след това отбраната на Хофе се размина като по чудо с автогол при подадена топка отляво. В 90-ата минута украинските футболисти поискаха дузпа. Марлос шутира от десетина метра, но топката се спря в тялото на бранител. В добавеното време Жуниор Мораес се откъсна сам пред наказателното поле, но бе спрян от последния в защитата. За учудване на близо 30-те хиляди по трибуните, фаул не бе отсъден.
Така срещата завърши при 2:2. Хофенхайм продължава да има само една победа в евротурнирите – срещу Истанбул Башакшехир в Лига Европа преди година.
Шахтьор – Хофенхайм 2:2

0:1 Грилич (6)
1:1 Исмаили (27)
1:2 Нордтвайт (38)
2:2 Майкон (81)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.