Аякс стартира с убедителна победа с 3:0 над гръцкия шампион АЕК

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Аякс стартира участието си в груповата фаза на Шампионската лига с убедителна победа с 3:0 над гръцкия шампион АЕК . Гостите играха много организирано до почивката и не допуснаха чисти голови положения пред вратата си, но през второто полувреме Аякс вдигна темпото и заслужено спечели първите си три точки в Група Е. Неочакваният герой за домакините бе Николас Таляфико ,

който реализира два гола. Дони ван де Беек добави едно попадение за крайното 3:0.
Лошата новина за домакините бе, че капитанът Матайс де Лихт пропусна двубоя заради контузия. Френки де Йонг зае неговото място. Айтинг също стартира като титуляр.
Урош Чосич започна за гостите за сметка на отсъстващия Родриго Гало. Десният бек Бакакис пък бе изтеглен в халфовата линия на АЕК.
В 14-тата минута Симоеш бе изпуснат от холандската отбрана и засече с глава на близката греда центриране от свободен удар, но топката премина встрани от вратата.
Иначе Аякс бе по-активен, но гръцкият тим се защитаваше добре и не допускаше реални голови възможности пред вратата на Баркас.
В 28-ата минута АЕК организира още една опасна атака. Понсе получи в добра позиция и стреля, но ударът му бе блокиран.
Второто полувреме започна по перфектен начин за отбора на Аякс, който още в 46-ата минута поведе в резултата. Отбраната на АЕК не успя да изчисти добре след едно центриране от корнер, топката стигна до Нерес, който намери Таляфико зад защитата на гостите. Аржентинецът засече от въздуха за 1:0.
В 58-ата минута Таляфико пропусна страхотна възможност за втори гол. Той пак бе изпуснат от отбраната след ъглов удар, но този път Баркас спаси.
В 67-ата минута резервата Ван де Беек получи страхотно подаване от Тадич и прати топката във вратата на Баркас, но попадението бе отменено правилно заради засада. Такава обаче нямаше десет минути по-късно, когато Де Беек засече от въздуха ново перфектно центриране на Тадич за 2:0.
В 90-ата минута Таляфико сложи точка на спора с изключително изпълнение. Аржентинецът получи отляво, след което от малък ъгъл шутира към далечната греда. Баркас бе излязъл и топката го прехвърли, влизайки по много красив начин в горния десен ъгъл за крайното 3:0.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.