Черна гора и Косово завършиха 1:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Черна гора и Косово завършиха 1:1 в среща от група „А“ на квалификациите за Евро 2020. Около мача имаше много странни обстоятелства, които сериозно обезкървиха състава на домакините, но те показаха характер. Косово поведе преди почивката с попадение на звездата си Милот Рашица, а през второто полувреме Стефан Мугоша, който се разписа и срещу България в София, донесе точката на „соколите“.

Черногорците бяха разтърсени от огромен скандал в часовете преди двубоя. Заради напрежението между Сърбия и Косово, селекционерът Любиша Тумбакович беше подложен

на натиск от високите етажи в Белград да не води отбора в днешната среща. След спешен разговор между него и президента на черногорската федерация Деян Савичевич се стигна до решението Тумбакович да подаде оставка, а вместо него начело на състава временно застанаха помощниците му Миодраг Джудович и Драгойе Лекович. По същата причина участие в мача не взеха и двамата футболисти на Цървена звезда Филип Стойкович и Мирко Иванич.

С това лошите новини за домакините не свършваха. Заради контузии те не можеха да разчитат на звездите си Стефан Савич и Стеван Йоветич, а за капак мачът в Подгорица се игра пред празни трибуни, тъй като Черна гора изтърпява наказание от УЕФА.

В 6-ата минута Стефан Мугоша отправи опасен изстрел, спасен от Мурич. Гостите отговориха с удар на Зенели от фаул, който не затрудни Миятович. В средата на полувремето стражът на домакините още веднъж трябваше да показва класа, този път след шут на Милот Рашица.

Именно футболистът на Вердер (Бремен) откри резултата в 25-ата минута. Атаката на Косово се разви по левия фланг, Халими центрира и Рашица наказа невниманието на черногорската защита. Малко по-късно косоварите останаха без Арбер Зенели който се контузи и бе заменен от Едон Жегрова.

След почивката Черна гора опита натиск, но той бе твърде хаотичен. Без всичките си най-добри футболисти „соколите“ по никакъв начин не успяваха да затруднят отбраната на Косово. Гостите пропуснаха няколко чисти положения и бяха наказани. Това се случи в 69-ата минута, когато след центриране от десния фланг топката стигна до Мугоша и той с глава вкара за 1:1.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.