Испания победи с 4:1 Фарьорски острови

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Испания очаквано надигра с 4:1 като гост аутсайдера Фарьорски острови и продължава да бъде лидер без загубена точка в класирането в квалификационна Група „F“ за Евро 2020. Капитанът Серхио Рамос бе автор на първото попадение в двубоя, който бе специален за опитния защитник на Реал Мадрид. Рамос официално счупи рекорда на бившия си съотборник в съставите на „лос бланкос“ и „Ла Роха“ Икер Касийяс за най-много победи на един играч за националния си отбор в световния футбол. Касийяс е спечелил 121 мача с Испания, а Рамос вече има 122 победи. Рамос има общо 164 мача и 19 гола за иберийците.

Серхио Рамос бе точен в 5-ата минута . Oстаналите голове за шампионите от Мондиал 2010 отбелязаха Хесус Навас и Хосе Гая . Автогол на вратаря на домакините Тейтур Гестсон също помогна на играчите на Луис Енрике. Попадението на утехата за Фарьорите пък бе дело на Клаеминт Олсен в 30-ата минута.

Още в 5-ата минута капитанът Серхио Рамос даде аванс на Испания в резултата. Защитникът на Реал Мадрид игра с глава (може би топката се удари и в гърба му) след центриране на Хесус Навас отдясно и кълбото се озова във вратата на Фарьорите.

В 17-ата минута Рамос бе близо до нов гол. Той стреля с глава след центриране от фаул, но футболист на домакините изби топката с глава от голлинията.

Две минути по-късно 33-годишният ветеран Хесус Навас бе точен за 0:2.

Десният бек се включи в атака на гостите, получи топката от Яго Аспас, нахлу в наказателното поле и с хубав шут преодоля противниковия страж.

В 30-ата минута домакините успяха да изненадат именития си съперник и да вкарат гол, чийто автор стана Клаеминт Олсен. След центриране от корнер защитникът Одмар Фаеро игра с глава, топката не бе избита от бранител на „Ла Роха“ и Олсен съвсем лекичко я закачи, но това бе напълно достатъчно и вратарят на Челси Кепа Арисабалага не съумя да стори нищо.

Само 3 минути след попадението на Фарьорите тимът на Луис Енрике си върна преднината от два гола. Иско получи топката в наказателното поле след продължителна испанска атака и с техничен удар уцели левия страничен стълб на стража Тейтур Гестсон. За съжаление на Гестсон топката се удари в тялото му и се озова във вратата.

Четвърт час след началото на второто полувреме Кепа направи отлично спасяване след опасен изстрел на играч на Фарьорите.

В 71-ата минута Хосе Гая реализира четвъртото попадение за Испания, което се оказа и последно в срещата. Левият бе се включи в атака на гостите по левия фланг и майсторски прехвърли Гестсон.

Десет минути преди края резервата Фабиан Руис пропусна да вкара за 1:5, въпреки че се озова сам срещу вратаря, но не успя да го преодолее.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.