Челси се наложи да играят продължения и дузпи, за да се доберат до успеха

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Челси се промъкна в 4-ия кръг на турнира ФА Къп. Лондончани не успяха да спечелят и преиграването срещу Норич в редовното време и се наложи да играят продължения и дузпи, за да се доберат до успеха. Домакините на „Стамфорд Бридж“ поведоха в резултата в 55-ата минута

с гол на Миши Батшуай, но в 93-ата минута гостите стигнаха до инфарктно изравняване с попадение на Джамал Люис. Съдията Греъм Скот също имаше основна роля в мача като на няколко пъти подмина претенции за дузпи на домакините, а в продълженията изгони Педро Родригес и Алваро Мората. При дузпите все пак Челси показа по-здрави нерви и се наложи с 5:3 точни удара от бялата точка.

Домакините са направили доста промени в стартовия си състав. На върха на атаката днес действа Миши Батшуай, а той е подкрепян от Вилиан и Педро Родригес. Тиемуе Бакайоко и Дани Дринкуотър пък са двойката в средата на терена.
Гостите пък залагат на Джош Мърфи и Нелсон Оливейра в атака а от по-задна позиция ги подкрепя Джеймс Мадисън.
Срещата започна с 15 минути по-късно заради проблеми със задръствания в Лондон, които попречиха на феновете да се придвижат навреме до стадиона.

Първата по-интересна ситуация в мача бе далечен удар на Дани Дринкуотър в 7-ата минута, който премина на около метър от вратата.
В 9-ата минута Вилиан отправи силен диагонален удар, който бе спасен от вратаря. По-малко от минута по-късно давид Луиш стреля с глава, но неточно.

В 11-ата минута домакините стигнаха до поревдана си голова възможност. Вилиан получи прекрасен пас зад защитата, овладя на гърди и стреля от воле, но покрай вратата.
В 25-ата минута страхотен далечен удар на Дани Дринкуотър се отби от напречната греда след намеса и на вратаря Гън. В 31-ата минута Вилиан стреля от фаул, но прати топката над вратата.

Норич създаде първата си голова опасност в 33-ата минута. Гостите се възползваха в от грешка на „сините“ при изнасянето на топката, Нелсон Оливейра овладя на границата на пеналта и отправи хубав удар, който кацна на напречната греда.
Три минути по-късно „канарчетата“ стигнаха и до второто си положение. Отново Оливейра получи пред наказателното поле, финтира защитник и стреля, но този път ударът му бе доста по-неточен.

В началото на второто полувреме Челси откри резултата. В 55-ата минута Кенесди получи на левия фланг и пусна остър пас по земя за Миши Батшуай, който технично отблизо прати топката във вратата за 1:0.
В 60-ата минута Норич бе близо до изравняването. Кабайеро излезе неразчетено и топката се озова в Джощ Мърфи, чийто удар се отби от гредата.

След това и двата отбора имаха претенции за дузпи. Първата ситуация бе в полето на Челси, когато футболист на „Канарчетата“ бе задържан, но след намесата на системата ВАР, съдията нареди да бъде изпълнен ъглов удар. Минута по-късно Педро напредна на скорост и се хвърли в пеналта на съперника, но това бе откровена симулация и реферът му показа жълт картон.
В 65-ата минута гостите имаха нова чудесна възможност. Медисън се озова очи в очи с Вилфредо Кабайеро, но не успя да го преодолее.

В 70-ата минута Дринкуотър отправи поредния си далечен изстрел в мача и той отново не бе голов. В 77-ата минута пък Нелсон Оливейра също отправи порения си удар в мача, но към другата врата. Той обаче прати топката право в ръцете на Кабайеро.
В 78-ата минута Бакайоко тества бдителността на Гън с далечен изстрел, но вратарят се намеси чудесно и спаси.

В 84-ата минута Педро имаше чудесен шанс да удвои резултата, но изстрелът му отблизо бе неточен. Три минути по-късно и Давиде Дзапакоста пропусна добра възможност отблизо.
Така Челси се иждаше като победител, но в 93-ата минута гостите се добраха до инфаркто изравняване. Тим Клозе центрира в наказателното поле, където Джамал Люис с глава насочи топката неспасяемо във вратата за 1:1 и прати мача в продължения.

Още в 1-ата минута на продължението дойде и най-спорната ситуация в мача. Вилиан бе препънат в наказателното поле, но дори и след намесата на ВАР, съдията не даде дузпа, а дори показа жълт картон на бразилеца.
В 14-ата минута на първото продължение Вилиан се освободи пред наказателното поле и отправи силен шут, който бе спасен от вратаря. Минута по-късно Алваро Мората бе изведен в близост до вратата, но и той не успя да преодолее стража на гостите.

В 18-ата минута домакините за пореден път имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Клозе в наказателното поле, но и този път такава не бе отсъдена.
В 25-ата минута на продължението Алваро Мората получи прекрасно центриране в наказателното поле, но от дава метра с глава не успя да преодолее вратаря Ангъс Гън, който се отчете с поредното си блестящо спасяване.

Три минути преди края на продълженията, Педро Родригес остави отбора си в намален състав, като си изкара втори жълт и червен картон за нарушение в гръб срещу съперник. В добавеното време и Алваро Мората падна за дузпа, но такава за пореден път не бе дадена на домакините. Испанецът първо получи жълт картон за симулация, а след като влезе в спор с арбитъра, той му извади и червен картон.
В крайна сметка рулетката на дузпите трябваше да реши победителя в мача. За Челси зад бялата точка застанаха Вилиан, Давид Луис, Сесар Аспиликуета, Нголо Канте и Еден Азар и всеки от тях бе точен. От състава на Норич Нелсон Оливейра пропусна още при първия изстрел от 11-метра и това се оказа фатално, макар всички други негови съоторници да се разписаха. Така с резултат 5:3 Челси триумфира и си осигури среща с Нюкасъл в следващия кръг на турнира.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.