Анталиаспор – Кайзериспор, 18 януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Анталиаспор – Кайзериспор ще се проведе на 18 януари (четвъртък) от 17:00 часа в среща от Купата на Турция. Анталиаспор успя да започне перфектно с гол само в първите пет минути в мача, когато посетиха Кадир Сехир Стади за първия кръг от последната си 16-та среща с Кайзериспор.

Коефициентът за победа на Анталиаспор е 2.87. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Кайзериспор да победят се приемат със ставка 2.50.

Анталиаспор – Кайзериспор :  Двубой статистика

Домакините ще разчитат на традицията, която разкрива тяхното господство над Кайзери в Анталия Стайдум.

Скорпионите са спечелили 10 и са изравнили 3 от 13 изхода с Anatolian Star, които дават силна стойност на коефициентите от 2.87, които се предлагат за наградата за домакинска победа тук.

Кайзери обаче спечелиха всяка от последните две срещи със Скорпионите, като всяка от тях имаше две разлики.

 

Анталиаспор – Кайзериспор : Прогноза

С такава огнева мощ на дисплея и резултата, който изисква атакуващия подход от домакините, ако искат да напреднат в четвъртфинала, просто трябва да очакваме състезание с високи резултати в четвъртък.

Не трябва да правите грешка, като подкрепяте и двата отбора, за да спечелите при справедливата стойност. Ние ще пропуснем избора на домакинска победа, независимо от главозамайващото господство от Анталия, откакто Кайзери спечели четири поредни победи във всички състезания.

 

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com