Футболни прогнози за днес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Норкьопинг – Елфсборг
Швеция
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Норкьопинг започнаха доста по-добре сезона от днешния си противник. Те се движат втори във временното класиране, на само точка от лидера Малмьо. Най-впечатляващото нещо обаче е представянето им в домакинските двубои. Норкьопинг имаха пет мача пред собствена публика от началото на кампанията и не загубиха точка в нито един от тях. Не само, че победиха всичките си съперници, но и разгромиха всички с поне два гола разлика. Това няма как да не е респектирало тимът на Елфсборг, които като гости записаха четири загуби от шест мача. Прогноза 1.

Фалкенбергс – ФФ Калмар
Швеция
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Домакините се намират в две серии от по пет поредни загуби – те имат пет поредни загуби в последните си мачове в първенството и пет поредни загуби в мачовете си като Калмар. Много неприятна статистика за тях, която в никакъв случай не се е случила като плод на случайност. Прогноза 2.

Хелзинборг – ИФК Гьотеборг
Швеция
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
ИФК Гьотеборг мачкат Хелзинборг в директните срещи. Те са в серия от шест поредни победи срещу тях. Хелзинборг просто не могат да играят срещу този съперник. Прогноза 2.

Хакен – Юргарден
Швеция
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Два равностойни отбора, които имат ненормално малко равенства – статистика, която е време да се промени. Юргарден имат пет победи, шест загуби и нито едно равенство. Хакен имат четири победи, шест загуби и само едно равенство. Трудно един от двата отбора може да се определи като по-добър и затова най-вероятният изход според нас е ремито. Прогноза Х.

Източник:Prognozi365