Реал Мадрид е отново на върха

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Рекордьорът по трофеи в Шампионската лига Реал Мадрид спечели своята Единадесетата, след като сломи градския си съперник Атлетико Мадрид след изпълнение на дузпи в знаменит финал, игран в Милано. Двата тима завършиха при 1:1 в редовното време и продълженията, а при изпълненията на дузпи Реал се наложи с 5:3. Серхио Рамос даде аванс на „лос бланкос“ в 15-ата минута, а Яник Ферейра Караско изравни в 79-ата. При дузпите всички бяха безпогрешни с изключение на Хуанфран, който стреля в гредата.
Зинедин Зидан и Диего Симеоне заложиха на оптимални състави. Възстановеният Кристиано Роналдо поведе нападението на „белите“ заедно с Гарет Бейл и Карим Бензема. Каземиро влезе в халфовата линия като типичен дефанзивен халф до Лука Модрич и Тони Кроос. Антоан Гризман и Фернандо Торес дърпаха атаката на „червените-белите“. В средната зона четирима футболисти градяха и рушаха в двете фази на играта – Саул Нигес Габи, Аугусто Фернандес и Коке.Стефан Савичбеше предпочетен в защитния вал като партньор на Диего Годин.роналдо4

Мачът завърши с дузпи,като последната дузпа беше вкарана от Кристиано Роналдо и така Реал Мадрид стана шампоин за 11 път.