Франция победи с 4:0 Андора

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Франция бързо се съвзе от поражението с 0:2 от Турция в европейските квалификации. Тази вечер „Петлите“ се върнаха на победния път, като се наложиха с 4:0 в гостуването си на аутсайдера в група „Н“ Андора. Гостите си свършиха работата без да полагат твърде много усилия . Tочни за успеха бяха Клиан Мбапе в 11-ата, Висам Бен Йедер в 30-ата, Флориан Товен в 45-ата и Кюрт Зума в 60-ата минута.

За Андора в атака започнаха Жорди Алаез и Марсио Виейра. По крилата дейстаха Александре Мартинес и Жоан Сервос.

Франция пък днес бе с Килиан Мбапе в атака,

който ще имаше подкрепата на Флориан Товен, Антоан Гризман и Висам Бен Йедер зад гърба си.

Първата възможност в мача бе за Франция. При едно центриране от корнер се стигна до разбъркване и Висам Бен Йедер стреля отблизо, но покрай вратата.

В 11-ата минута гостите организираха бърза контраатака . Мбапе получи пас на скосорст, излезе очи в ачи с вратаря и технично копна топката над плонжа му за 0:1.

Андора обаче също показа, че може да притесни своя съперник. В 17-ата минута Сервос стреля от воле и не бе много далеч от целта.

В 30-ата минута при едно центриране в наказателното поле защитник на домакините не се намеси добре и прати топката в краката на Товен, който с едно докосване подаде за Бен Йедер, а той без забавяне отправи удар и въпреки намесата на вратаря, кълбото се озова в мрежата.

В 45-ата минута Пол Погба отправи изстрел от границата на пеналта, но не успя да затрудни вратаря.

В добавеното време падна и трети гол за Франция. Мбапе получи пас в наказателното поле и прати елегантно центриране към Тован, който с акробатичен удар с гръб към вратата вкара красив гол за 0:3.

В 50-ата минута Гризнам получи хубаво центриране и стреля с глава отблизо, но в ръцете на вратаря.

След това в 57-ата минута Товен изскочи на стрелкова позиция, но ударът му мина встрани от вратата.

Три минути след това гостите вкараха четвърти гол. При едно центриране от корнер Зума стреля с глава, ударът му бе блокиран, но при добавката той отблизо вкара в опразнената врата.

В 66-ата минута Андора стигна до втората си възможност в мача. Сервос стреля от фаул и Юго Лорис улови.

След това гостите намалиха темпото, като чак в края имаха две възможности. Първо Зума можеше да вкара нов гол, стреляйки от воле отблизо. След това и Мбапе пропусна чудесна възможност с глава.

В крайна сметка Франция прибави три точки в актива си, като вече има 9.Андора продължава да няма гол в мач срещу „Петлите“. Домакините остават на дъното с нулев актив.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.