Германия победи с 8:0 Естония

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Германия победи Естония с 8:0 и запази стопроцентовата си успеваемост от началото на квалификациите за Евро 2020. На „Опел Арена“ в Майнц Бундестимът не показа милост към съперник, който нямаше акбсолютно никакви съпротивителни сили.

Марко Ройс и Серж Гнабри вкараха по два гола, а другите попадения във вратата на естонците бяха дело на Леон Горетцка, Илкай Гюндоган (от дузпа), Тимо Вернер и Льорой Сане.

Въпреки успеха, Германия остана на второ място

в група „С“ с 9 точки, а лидер е Северна Ирландия с 12. Ирландците надвиха с 1:0 като гост Беларус и също са безгрешни от началото на кампанията.

Заради здравословните проблеми на Йоахим Льов германците отоново бяха водени от неговия помощник Маркус Зорг. Той направи две промени в състава в сравнение с победата над Беларус. Като десен бек започна Тило Кеерер, а Леон Горетцка се задържаше най-често пред четиримата бранители. Илкай Гюндоган и Йошуа Кимих бяха другите двама в халфовата линия, а Льорой Сане, Марко Ройс и Серж Гнабри оформиха офанзивното трио, което създаде огромни проблеми на естонците.

Селекционерът на гостите Мартин Рейм очаквано избра дефанзивна тактика, а единственият нападател в лицето на Сергей Зеньов почти не се срещна с топката.

Мачът се превърна в кошмар за прибалтийската република от самото начало.

Два ранни пропуска на Сане и Ройс само загатната какво очаква гостите. В 10-ата минута Тило Кеерер проби по дясното крило и поднесе топката на Ройс, който я заби под гредата – 1:0. В 13-ата Горетцка пропиля добър шанс за втори гол, но и той не закъсня. Точен беше Гнабри след перфектна триходова комбинация с участието на Гюндоган и Сане.

В 20-ата минута Горетцка се реваншира за пропуска си и покачи на 3:0 с глава. Подаването дойде от неговия съотборник в Байерн (Мюнхен) Йошуа Кимих. Гостите изнемогваха, а Бундестимът нямаше намерение да намалява темпото. В 26-ата минута Йонас Там повали Горетцка в наказателното поле и Гюндоган реализира дузпата.

Положенията пред Сергей Лемпетс не секваха, но естонският вратар се отличи с няколко добри намеси. Той обаченямаше какво да стори след перфектно изпълнения пряк свободен удар от Ройс и в 37-ата минута Маншафтът вече водеше с 5:0. Малко преди почивката естониците все пак нанесоха точен удар, но Мануел Нойер внимаваше и спаси силния шут от фаул на Константин Василиев.

На полувремето Марсел Халстенберг замени Нико Шулц, а малко по-късно Гюндоган отстъпи мястото си на Юлиан Дракслер.

Германците обстрелваха Лемпетс от всякакви позиции, но мерникът им в тези минути не беше точен. Това се промени след малко повече от час игра, когато Халстенберг изведе на чиста позиция Гнабри и той нямаше как да сбърка от няколко метра – 6:0.

Сане също прати топката в мрежата на Естония, но попадението му беше отменено заради спорно нарушение преди извеждащия пас. Лемпетс правеше чудеса на вратата, като дори отрази удар от упор на резервата Тимо Вернер . В 79-ата минута звездата на РБ (Лайпциг) получи хубаво подаване от Дракслер и се записа сред голмайсторите. В 81-ата минута още един гол са Сане не беше зачетен, този път заради засада. Той обаче дочака своя миг и в 88-ата минута най-после вкара редовен гол.

Германия направи огромен брой пропуски, но и това 8:0 бе предостатъчно за феновете в Майнц.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.