[:bg]Франция надвиха Перу с 1:0 [:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]И във втория си мач на Мондиала отборът на Франция не впечатли с играта си, но си гарантира мястото на осминафиналите. Този път “петлите” надвиха Перу с 1:0 и с 6 точки на сметката си със сигурност ще излязат от Група “С”, като в следващата фаза ще играят

с някой от групата на Аржентина. Южноамериканците пък отпадат след две поражения досега, независимо че показаха хубава игра.
Килиан Мбапе реализира единствения гол след 34 минути. Европейците направиха силна първа част, но след това предоставиха инициативата на съперника и дори извадиха късмет, защото “инките” удариха греда, а имаха и няколко добри възможности. Освен това перуанците пропуснаха 100-процентов шанс още при 0:0.
В другия мач в групата по-рано през деня Дания и Австралия направиха 1:1, което е плюс за скандинавците. Те вече имат 4 точки, а Австралия е с една. В последния кръг “кенгурата” трябва да спечелят срещу Перу, а по същото време Франция трябва да надвие “червения динамит”. При евентуално равенство в точките първо се гледа головата разлика.
Френският селекционер Дидие Дешан очаквано направи промени в стартовия състав. Оливие Жиру и Блес Матюиди бяха титуляри за сметка на Усман Дембеле и Корентен Толисо. “Петлите” дори промени тактическата си схема на 4-2-3-1, като Антоан Гризман беше зад изнесения напред Жиру. В защитната четворка на европейците нямаше промяна.
Перуанците пък разчитаха на Паоло Гереро в атака вместо на Джеферсон Фарфан.
В началните десет минути никой не успя да стигне до опасност, но секунди след началото на 11-ата шанс се откри пред Гризман, но с неудобния си ляв крак той шутира в аут. Малко след това Погба стреля от над 20 метра и за малко да накаже разсеяния вратар на Перу Педро Гайесе.
В 14-ата минута сантиметри не стигнаха на Рафаел Варан да насочи кълбото в мрежата след центриране от корнер.
Присъствието на Жиру в нападение се оказа голям плюс за Франция в тези моменти и в 16-ата минута Гризман нанесе силен изстрел, но стражът на съперника спаси.
След това южноамериканците не допуснаха да се стигне до никакво напрежение пред тяхната врата. Даже в 31-вата те стигнаха до чиста възможност, когато Гереро надхитри Самюел Юмтити и се оказа сам срещу Юго Лорис, но стражът спаси шута.
„Петлите“ отговориха само две минути по-късно, когато Мбапе беше намерен зад отбраната в бяло, но се оказа с гръб към вратата и не успя да нанесе точен шут.
В 34-ата след удар на Жиру рикошира и подлъга Гайесе, след което за Мбапе остана само да насочи топката в мрежата за 1:0.
Така нападателят на Пари Сен Жермен стана най-младият голмайстор (19 г. и 183 дни) в историята на Франция на световни финали.
„Петлите“ бяха на крачка от второ попадение две минути преди почивката, когато Люка Ернандес получи възможност да стреля със силния си ляв крак, но вратарят спаси тежкия му шут.
На почивката Рикардо Гарека направи двойна смяна, тъй като очертаващата се загуба означаваше край на надеждите на тима за излизане от групата. На терена вече беше Фарфан.
Само пет минути след появата си точно нападателят на Локомотив (Москва) подаде към Педро Акино, който беше близо до изравняването, но нацели гредата.
В 68-ата всички привърженици на Франция изтръпнаха след удар на Карийо, който профуча малко над гредата.
Същото се случи и шест минути по-късно, когато Карийо центрира към Фарфан и той засече от въздуха, но отново в аут.
Дешан потърси начин да си върна активността в атака с вкарването на Дембеле и Набил Фекир. В 82-ата минута футболистът на Барселона пропусна да донесе нужното спокойствие.
Гереро опита да реализира от пряк-свободен удар в 88-ата минута, но Лорис беше на мястото си.
Така Франция удържа победата и вече мисли за фазата на елиминациитe.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]