[:bg]Дания и Австралия завършиха 1:1[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Дания и Австралия завършиха 1:1 в срещата помежду си от втория кръг на груповата фаза на Мондиал 2018. Двубоят в Самара предложи приятен футбол, в който първото полувреме бе равностойно, а второто мина под диктовката на „кенгурата“ на Берт ван Марвайк.

Кристиан Ериксен откри резултата с много красив гол в осмата минута. Миле Йединак изравни от дузпа в 37-ата минута. Наказателният удар дойде след като реферът Матеу Лаос си послужи с видеоповторение.
Австралия спечели първата си точка на световните финали в Русия, докато датчаните събират четири в актива си. Футболистите на „Червения динамит“ спечелиха на старта с 1:0 срещу Перу, което им дава предимство в класирането към момента.
Във втората минута Томас Дилейни получи възможност да играе с топката след центриране отляво, но датският футболист показа неточен мерник с глава и не застраши вратата на Матю Райън.
„Отговорът“ на „кенгурата“ дойде също с изстрел с глава. В петата минута Матю Лекие се извиси над отбраната в бяло-червено, но топката прелетя над вратата.
В седмата минута Николай Йоргенсен майсторски пусна пас към Кристиан Ериксен, който с премерен шут не остави никакви шансове на Райън – 1:0 за „Червения динамит“!
Датският гол смути австралийския отбор и през следващите десетина минути почти не поглеждаше към рамката на Каспер Шмайхел.
В 22-ата минута Матю Райън трябваше да внимава при коварен шут на Пионе Систо в тялото на вратаря и той не срещна трудности.
Силната игра на датчаните доведе до нова опасност пред Райън. Николай Йоргенсен посрещна с глава остро центриране в 24-ата минута, но топката мина встрани от мишената .
Последва засилване на австралийците, пропуск на Роби Крузе, за да дойде 36-ата минута, в която Юсуф Поулсен игра с ръка в наказателното поле пред Шмайхел. Първоначално това остана незабелязано за главния съдия Антонио Матеу Лаос, но след VAR той посочи без колебание бялата точка.

Зад топката застана Миле Йединак и след секунди Каспер Шмайхел трябваше да бърка в мрежата си – 1:1.
Второто полувреме започна двуостро – с по едно опасно центриране пред двамата вратари, но това не доведе до 2:1.
Последваха скучни минути, в които „кенгурата“ натискаха повече газта и напрежението постепенно се пренесе пред рамката на Шмайхел. В 68-ата минута се стигна до разбъркване в датското наказателно поле, но в последния момент бранител изчисти в ъглов удар. Оге Харейде реагира, пускайки в игра нападателя Андреас Корнелиус.

В 70-ата минута Аарън Мууй прати снаряд към мрежата на „Червения динамит“, но от радостта го разделиха 30-40 сантиметра. Секунди по-късно Шмайхел улови шут на Томас Рогич. В 72-ата минута изстрел на Систо мина покрай рамката на Райън.
В 74-ата минута Берт ван Марвайки направи принудителна смяна, след като централният нападател Андрю Набут самоконтузи своето рамо. В игра за „кенгурата“ влезе Томи Джурич. В 89-ата минута силната игра на Австралия доведе до две нови положения пред Шмайхел, който първо отби изстрел отляво на резервата Даниел Арзани, а след това улови топката след нов противников удар.
Така Дания събира четири точки преди последния кръг, в който европейските шампиони от 1992 година ще се изправят срещу фаворита Франция. Австралия пък ще разчита на своя успех над Перу и добри новини от срещата на „Червения динамит“ с „петлите“.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]