Уулвърхамптън победи с 3:1 Арсенал

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Уулвърхамптън вкара три гола на Арсенал и нанесе нова болезнена загуба на „точпиите“. Отложеният двубой от 31-ия кръг на Висшата лига завърши 3:1 за „вълците“, които се настаниха на 7-ото място, даващо право на участие в Лига Европа.

Рубен Невеш откри резултата в 28-ата минута от пряк свободен удар, а в 37-ата Мат Дохърти се разписа с глава. В самия край на полувремето точен беше и Диого Жота. Почетното попадение за лондончани беше дело на Сократис в 80-ата минута.

Мениджърът на домакините Нуно Еспирито Санто заложи в предни позиции на Раул Хименес и Диого Жота, а по крилата в схемата 3-5-2 действаха Джони Кастро и Мат Дохърти. Тримата вътрешни полузащитници на домакините бяха Рубен Невеш, Жоао Моутиньо и Леандер Дендонкер.

Унай Емери направи доста размествания в състава си след поражението от Кристъл Палас. Александре Лаказет поведе атаката, подкрепян от Алекс Иуоби, Хенрих Мхитарян и Месут Йозил. Двойката в средата на терена оформиха Гранит Джака и Лукас Торейра, а Лоран Косиелни и Сократис си партнираха в сърцето на отбраната.

Арсенал владееше по-продължително топката в началните минути, а Мхитарян опита далечен изтрел, който се оказа неточен.

Начо Монреал не пропускаше нито една възможност да се включи в атака и тази му активност донесе жълт картон на Дохърти, който спря с нарушение поредния пробив на испанеца.

В 20-ата минута Иоуби влезе в наказателното поле и потърси прострелно подаване, но не намери нито един свой съотборник и топката беше изчистена. „Вълците“ отвърнаха с далечен шут на Моутиньо, но на Берндо Лено не му се наложи да се намесва.

Подобно изпълнение на Раул Хименес също не намери очертанията на вратата, но много по-точен беше Рубен Невеш в 28-ата минута. Португалският национал майсторски завъртя топката от пряк свободен удар и откри резултата в полза на Уулвърхамптън.

Както неведнъж се случваше при гостуванията на Арсенал през сезона, отборът се смути след допуснатия гол и много бързо можеше да получи втори.

Джони Кастро нахлу необезпокояван в половината на „топчиите“ и подаде на Хименес, но мексинаецът отново стреля в аут.

„Вълците“ имаха инициативата и напълно закономерно поведоха с 2:0. Точен в 37-ата минута беше Мат Дохърти. Няколко футболисти на домакините бяха оставени непокрити след центрирането на Кастро, а Дохърти стигна до топката преди Лено и с глава вкара 4-ия си гол през кампанията.

В края на полувремето ситуацията за Арсенал стана кошмарна. Поредната загубена топката в центъра сложи началото на бърза контра, Жота се справи със Сократис и с удар под плонжа на Лено прати кълбото в мрежата на лондончани.

Унай Емери не предприе смени на почивката, а отборът му заигра малко по-добре след нея, но без с нищо да покаже, че е способен да върне интригата.

Арсенал владееше топката, но не създаваше положения пред вратата на Руи Патрисио. Контрите на Уулвърхамптън бяха много опасни и при една от тях Диого Жота се размина с нов гол.

След час игра в състава на „топчиите“ се появиха Сеад Коласинак и Матео Гендузи. Малко по-късно влезе и Едуард Нкетиа, но това не промени хода на мача. В 73-ата минута Нкетиа проби . Центрира към връхлитащия Лаказет, но брилнятна намеса на Райън Бенет предотврати сигурно попадение във вратата на Руи Патрисио.

Арсенал все пак се добра до почетен гол. Това стана в 80-ата минута след центриране от корнер на Гранит Джака и удар с глава на Сократис. До края не се случи нищо интересно и Уулвърхамптън прекъсна негативната си серия срещу този съперник.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.