Лацио победи с 1:0 Милан

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лацио се наложиха с 1:0 над Милан на „Сан Сиро“ в реванша от полуфиналите и след 0:0 във Вечния град продължават напред. Хоакин Корея класира „бианкочелестите“ за финала с гола си в 58-ата минута. В другия полуфинал съперници са Аталанта и Фиорентина.

В 15-ата минута на сблъсъка тази вечер Сергей Милинкович-Савич бе сменен принудително от Марко Пароло. Сръбският халф се подхлъзна и се контузи.

В 21-ата минута Давиде Калабрия падна в наказателното поле

на Лацио след центриране отляво, но реферът Паоло Мадзолени бе категоричен, че нарушение няма и даде знак играта да продължи, а решението му изглеждаше правилно. В 28-ата минута Калабрия тества Томас Стракоша с опасен далечен изстрел, но стражът се намеси стабилно и изби.

В 40-ата минута и наставникът на Милан Дженаро Гатузо трябваше да извърши непланирана смяна. Давиде Калабрия се контузи и бе заменен от Даниеле Конти.

Две минути преди края на първата част пред Сусо се откри добра възможност да даде аванс на “росонерите” в резултата, но испанецът не уцели вратата, пазена от Стракоша.

Най-добрите шансове за гол през първото полувреме обаче се откриха пред гостите от Рим.

В добавеното време на първата част защитникът Бащош получи възможност да изпрати топката във вратата на Хосе Рейна от прекрасна позиция в наказателното поле, но стреля неточно. Секунди по-късно пък Хоакин Корея се озова очи в очи с Рейна, но не успя да го преодолее – испанецът с решаваща намеса спаси Милан в тази ситуация.

Шест минути след паузата Рейна направи добро спасяване след шут на Лукас Лейва извън наказателното поле. Това доведе до ъглов удар в полза на “бианкочелестите” и след неговото изпълнение сантиметри не достигнаха на Бащош да вкара гол. Защитникът се извиси във въздуха и стреля с глава, а Рейна този път само изгледа как топката минава встрани от целта. След това пък Корея на два пъти в рамките на минута застраши вратата на Рейна. В едната ситуация той падна след сблъсък с играч на Милан, но реферът Мадзолени даде знак играта да продължи.

Почти веднага след това Корея опита нов индивидуален пробив и стреля опасно, но Рейна спаси.

Хоакин Корея не спря да тормози отбраната на на “росонерите” и в 58-ата минута се измъкна от нея. Той бе изведен от Чиро Имобиле сам срещу Рейна и мушна топката между краката на испанския страж – 0:1.

В 69-ата минута Кшищоф Пьонтек стреля с глава след центриране от фаул, но не намери очертанията на вратата на Лацио. В 76-ата минута пък Луис Алберто се откъсна напред и можеше да вкара втори гол за “орлите” . Не отигра положението достатъчно добре позволи на Рейна да направи относително лесно спасяване. Секунди след това резервата Патрик Кутроне изпрати топката във вратата на Стракоша за 1:1, но попадението бе отменено заради засада.

Малко след това пък току-що появилият се в игра за Лацио Фелипе Кайседо падна в наказателното поле на Милан .  Дузпа не бе отсъдена, а еквадорецът получи жълт картон за симулация.

В 83-ата минута Имобиле можеше да сложи точка на спора, но стреля над напречната греда от доста удобна позиция. В последната минута грешен пас на Тиемуе Бакайоко позволи на Имобиле да се озове отново в позиция за отбелязване на гол .  Рейна направи поредното си спасяване в двубоя. Това обаче не промени нищо и Лацио елиминира Милан .  Играчите на Симоне Индзаги вече очакват да разберат името на противника си на финала.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус , където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.