Уориърс очакват Дюрант още тази седмица

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ако всичко е наред, Кевин Дюрант трябва да се завърне в състава на Голдън Стейт в края на тази седмица, когато Уориърс играят с Ню Орлиънс. Мачът с Пеликанс е в неделя (8 април), а по информация на ESPN, планът на вицешампионите е да върнат Кей Ди на терена точно тогава.

Новата звезда на отбора се контузи на 28 февруари, когато Заза Пачулия се стовари върху коляното му и е в принудителна почивка вече повече от месец. В този период съотборниците му се представят стабилно и са постигнали баланс от 13-4, като в момента са в серия от 11 последователни победи.

Дюрант се представяше добре в дебютния си сезон в Калифорния със средно 25.3 точки, 8.2 борби и 4.8 асистенции на мач. На практика той ще има на разположение три мача от редовния сезон, в които да натрупа практика и игрови ритъм преди началото на плейофите, като именно това е идеята на щаба на отбора – да не хвърля звездата си директно в мачовете от елиминациите след толкова дълга пауза.

Преди домакинството на Пеликанс в последния ден от тази седмица на Голдън Стейт предстоят други два мача – срещу Минесота и Финикс. Баскетболистите на Стив Кър ще завършат редовния сезон с три поредни мача пред собствена публика, приемайки Ню Орлиънс, Юта и Лос Анджелис Лейкърс.

bet365