Агент неволно разкри трансферните цели на Орландо

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Агентът на Патрисио Гарино неволно разкри кои играчи попадат в плановете на Орландо за лятна селекция тази година. Аржентинският национал подписа договор с отбора на Меджик, за което импресариото се похвали в Twitter, но в бързината не съобрази, че със снимката, която качва в социалната мрежа изкарва на показа дъска в офисите на новия клуб на клиента си, на която личат множество имена, които са потенциални цели на тима от Флорида.

Генералният мениджър на клуба Роб Хенигън отхвърли слуховете и заяви, че тези списъци не означават нищо конкретно, а са просто варианти. На снимката ясно се виждат няколко колони – за потенциални сделки с други тимове, за потенциално привличане на свободни агенти, както и за високи играчи, които могат да стрелят добре от дистанция.

В първата колона се отличават имената на Уилсън Чандлър, Тобайъс Харис, Тадиъс Йънг, Луол Денг, ДеМари Керъл, Хуанчо Ернангомес, Стенли Джонсън и Маркъс Морис. Във втората са вписани Данило Галинари, Пол Милсап, Андре Игуадала, Дерик Уилямс, Джеймс Джонсън и Майкъл Бийзли, а в третата – Мирза Телетович, Райън Андерсън, Тон Мейкър, Никола Миротич, Чандлър Парсънс и Антъни Толивър.

Досега 23-годишният Гарино играеше за Остин Спърс в Лигата за развитие, където записваше по 11.2 точки, 3.4 борби и 2.0 асистенции.

bet365