Стивънсън отвърна на критиките от Раптърс

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ланс Стивънсън години наред е свикнал да бъде черната овца, където и да попадне. Още от годините си на гимназиална звезда в Ню Йорк, когато се роди прякорът му Born Ready (б.р. – “Готов по рождение”), премнавайки експресно през колежа, където изкара само един сезон с екипа на Синсинати и сега в НБА. 26-годишният гард отново е част от Индиана, където прекара най-добрите си сезони при професионалистите, поне до този момент и моментално се забърка в скандал, след като вкара кош в последните секунди при решен мач с Торонто.

Баскетболистите на Раптърс го заобиколиха още на паркета, а след това масово обявиха пред медиите, че не са съгласни с поведението му, което според тях е неуважително и че той не притежава никаква класа.

Въпреки че се извини за последния кош, оправдавайки действието си с подкрепата от страна на феновете и твърдението, че го е направил заради тях, Стивънсън взе отношение и в профила си в Instagram.

“Ядосват се за направеното от мен, но вижте това. Когато Ланс Стивънсън направи нещо такова, винаги се превръща в голямата работа”, написа той към видео, на което се вижда как играч на Раптърс забива в коша на Филаделфия в самия край, при повече от 20 точки разлика за канадците.

bet365