Лейкърс биха Спърс за самочувствие

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Лос Анджелис Лейкърс прекъсна серията си от осем мача без успех срещу Сан Антонио Спърс. Младият отбор на Люк Уолтън спечели гостуването си в Тексас със 102:95, а след края на мача баскетболистите от Ел Ей получиха похвала за представянето си от треньора на домакините Грег Попович.

Лейкърс водеха през целия двубой, като най-голямата разлика в тяхна полза достигна 26 точки. Архитектът на едва двадесет и третата победа на отбора за сезона бе Тайлър Енис, който записа и първия си мач като титуляр за клуба от “Стейпълс Сентър” и се отблагодарои с 19 точки, 6 асистенции и 2 отнети топки.

Джордан Кларксън със 17 точки, Лари Нанс-младши с 15 и Джулиъс Рандъл с 11 допълниха впечатляващата картина за Лейкърс, докато Давид Нуаба вкара 10 точки като резерва. Всички играчи на калифорнийци завършиха с поне 5 точки.

“Те играха здраво. Знаеха какво искат и свършиха добра работа. Заслужиха победата си”, бе краткият коментар на Попович след двубоя.

Латвийският новобарнец Давис Бертанс вкара 14 точки за Спърс, а с толкова завърши и Тони Паркър, който игра само 16 минути. Кауай Ленърд остана с 11 точки, а той и ЛаМаркъс Олдридж въобще не се появиха на паркета след почивката.

“Играчите ми се забавляват. Опитваме се да натрупаме самочувствие, като се надявам да останем здрави и да продължим да играем по определен начин”, каза Люк Уолтън след победата на своя тим.

bet365