Рууни сложи край на головата си суша и вкара хеттрик

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Рууни прекъсна порочната си серия от 10 мача без гол за Манчестър ЮнайтедНападателят на „червените дяволи“ вкара хеттрик снощи във вратата на Брюж и помогна на тима си да победи убедително с 4:0 и да се класира за групите на Шампионска лига. След този хеттрик Уейн Рууни има вече 233 гола за Юнайтед и го делят само 16 гола от рекорда на Сър Боби Чарлтън.

Мачът се игра на „Ян Брейдел Стейдиъм“ пред 29 000 зрители в белгийския град Брюж като над всички бе Уейн Рууни. Срещата започна с възможност за гол за Брюж в 5-тата минута. След центриране в наказателното поле, 9-ката на белгийците опита удар от воле, но опитът му бе неуспешен.

В 19-тата минута на мача, Мемфис Депай изведе Рууни през центъра на наказателното поле и англичанинът бе точен за 1:0.

Рууни

Натиска на Юнайтед продължи през първата част, като отново Депай на 2 пъти имаше възможност да удвои резултата. Новото попълнение на Юнайтед се представи на ниво и в първи мач срещу Брюж игран на „Олд Трафорд“. Тогава холандеца с отчете с две попадения и асистенция.

Преди края на първите 45 минути, Брюж показаха зъби и засташиха вратата на Ромеро.

Веднага след началото на втората част след хубава атака резултата бе удвоен. Депай намери Херера на границата на наказателното поле, който намери връхлитащия Рууни отляво и 10-ката на „червените дяволи“ вкара топката в мрежата на Брюж за 2:0.

56-тата минута на мача Мата изведе Рууни и нападателят бе точен за трети път. Четвъртото попадение реализира Херера в 62-ата минута след извеждащ пас през центъра на терена.

Юнайтед очакват жребия за да разберат следващите си съперници в групите на Шампионска лига.

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=tF40GvHL6u0