Валенсия е петия испански отбор в груповата фаза на Шампионска лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Валенсия се класира за груповата фаза на най-престижния турнир – Шампионска лига

„Прилепите“ надиграха Монако с общ резултат 4:3 и станаха петия испански отбор класирал се за групите на Шампионска лига. Другите испански отбори, които си осигуриха място в турнира са Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Севиля.

В първия мач, който се игра на „Местая“, Валенсия победи Монако с 3:1 и си осигури солидна преднина преди реванша късно снощи. Тогава точни бяха Морено, Парехо и Фегули. Отборът на Леонардо Жардим успя да върне едно попадение чрез Пашалич.

В реванша игран вчера, Монако отново започнаха неубедително мача и в 4-тата минута Алваро Негредо се възползва от грешка в защитата на „червено белите“ и с много красив прехвърлящ удар направи резултата 0:1.

Валенсия

Въпреки преднината на Валенсия, Монако не се отказа и оказа своя натиск. В 17-тата минута след разбъркване в наказателното поле на „прилепите“, Андреа Раджи бе най-съобразителен и с шут от границата на дузпата изравни резултата.

През второто полувреме натиска на „монегаските“ продължи и в 75-тата минута отбора на Жардим поведе в резултата. Еледрсон бе на точното място след центриране от фаул и успя да вкара токпата в мрежата на Валенсия. Силите и късмета не стигнаха на Монако да вкара още едно попадение и да прати мача в продължения.

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=6tJfY36dr8U