Рома – Порто bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Рома – Порто ще се проведе на 12 февруари (вторник) от 22:00 часа в среща от 1/8 финалите на УЕФА Шампионска лига. Ромa има леко предимство като страна домакин, когато посрещат ФК Порто за първия кръг от нокаут етиапите на Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Рома е 2.10Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Порто е 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Рома – Порто: Двубой Статистика

Един Джеко е голмайстора на Рома с 5 гола. Муса Марега има 5 гола за Порто.
Рома не са губили в последните 6 свои домакинства.
Порто нямат загуба в последните си 13 мача като гост.

Рома – Порто: Прогноза

Както Барселона, така и Ливърпул претърпяха тежки поражения на последния етап от състезанието миналата година. Ще бъде интересно да се види дали те могат да поддържат доверието и нивата на концентрация високи срещу по-малко известния отбор като Порто.

Това не означава, че може да се подценяват португалските гиганти. Моят коментар се основава на факта, че те не са били тествани в груповата фаза и техният непобеден рекорд в състезанието не означава нищо. Освен това, те имат лош отчет за себе си в последните посещения на италианска земя, с 4 загуби и 2 равенства от последните 6.bet-bg.com

Рома влизат в този мач като ясни фаворити, но трябва да решат проблемите в отбраната, ако искат да се отдалечат от Порто за втория мач. Мъжете на Еузебио нямат празна мрежа за последните си 8 домакински мача, което е добра новина за пътуващите португалски фенове.

Въз основа на горните статистики, очаквам да видя стегнат мач, като всеки отбор доминира в различен етап. И все пак, най-вероятно ще видим няколко цели, като и двете страни доказаха, че разполагат с огнева мощ.

Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

бет365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com